EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 25 Agost 2016 18:20

La qüestió de confiança del proper 28 de setembre anirà lligada a l’aprovació dels pressupostos del 2017

Escrit per
En una entrevista al programa Migdia al dia de TV3, Junqueras ha recordat que “la qüestió de confiança es produeix perquè va haver una negativa al debat parlamentari dels pressupostos del 2016”“Quin sentit tindria aprovar ara la qüestió de confiança per després tornar-ho a encallar tot? Com a mínim, ha de quedar garantida la possibilitat d’un debat parlamentari franc, transparent i obert a tothom, en el que puguem decidir quines són les partides pressupostàries més adequades per assumir les responsabilitats que tenim”, ha remarcat. El vicepresident també ha ratificat el compromís del Govern amb el full de ruta cap a la independència i ha subratllat la “voluntat d’entesa” amb tots els espais polítics “de cara a garantir que els ciutadans de Catalunya decideixin el seu futur”.
 
Situació de les finances
 
El màxim responsable de les finances catalanes ha avançat que el nivell de compliment de l’objectiu de dèficit del 2016 “serà millor que el de l’any anterior”, en part pels efectes de la pròrroga pressupostària. També ha destacat la millora de la tresoreria de la Generalitat, “que ha permès que tant els proveïdors com els ajuntaments hagin notat una millora”. Oriol Junqueras ha incidit en què, malgrat les incerteses de l’entorn internacional, “l’economia catalana respon especialment bé”, amb un creixement del PIB el 2015 que duplica la mitjana de la zona euro, “un bon comportament de les exportacions i el turisme i un molt bon comportament de la inversió estrangera”.
 
Preguntat sobre el model català d’immersió lingüística arran de les negociacions entre el PP i C’s per la governabilitat de l’Estat espanyol, Junqueras ha subratllat que el fet que “dos partits polítics que en les darreres eleccions generals a Catalunya van quedar cinquè i sisè respectivament pretenguin decidir sobre el futur de Catalunya és la millor demostració de l’actitud de menyspreu sistemàtic que tenen determinats partits davant la voluntat democràtica dels catalans”. El vicepresident ha recordat que Catalunya té competències exclusives en l’àmbit de l’ensenyament i ha defensat que el model d’immersió actual garanteix un coneixement de la llengua espanyola per part dels alumnes catalans “que està per sobre de la mitjana del coneixement de llengua espanyola que tenen els alumnes de l’estat espanyol”.
 
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER