Oficial ®
Dilluns, 19 Setembre 2016 10:35

Cal Comabella està de moda!

Escrit per
Foto:Cal Comabella Foto:Cal Comabella

Aquest vespre, les muralles medievals de Balaguer, en concret a Cal Comabella, acolliran en preestrena l’espectacle anomenat "Erm". Es tracta del nou espectacle de dansa de la coreògrafa portuguesa Teresa Santos, una performance que tindrà lloc a la Muralla del Portalet a les 20:30.

Jaume Marvà és el gestor cutural responsable de Cal Comabella.

Àudio ERM és espectacle de dansa amb música en directe de la balaguerina Jordina Milà. Ho detalla tot seguit el mateix Jaume Marvà.

Àudio Amb aquest espectacle es duu a terme a Balaguer el sistema de pagament conegut amb el nom d'entrada inversa, que consisteix a pagar a la sortida en comptes de l'entrada la quantitat que cadascú consideri adient en funció de la valoració que es faci de l'espectacle.

L’espectacle està previst per a dos quarts de 9 d’aquest vespre i tindrà com a escenari, com hem comentat abans, la terrassa sobre la muralla medieval del Portalet, que hi ha situada a l'allotjament turístic Cal Comabella de Balaguer.

Destaca també que la durada aproximada de l’espectacle és d’una mica més mitja hora per la qual cosa els que ho desitgin després de veure “Erm” podran assistir a la visita teatralitzada que els tècnics del Museu de la Noguera faran al Centre Històric de Balaguer amb motiu dels actes de l’Harpia. La visita sortirà des del Museu de la Noguera i acabarà al campament medieval, a baix al riu, on es visitarà l’hospital de peregrins. Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre