EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 20 Setembre 2016 12:55

Conseller Baiget : "L'ocupació ha de créixer en quantitat, però sobretot en qualitat"

Escrit per
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha insistit aquest matí en la conferència que ha pronunciat en el Fòrum Empresarial del Llobregat en què “l’ocupació ha de créixer en quantitat, però sobretot en qualitat” i ha animat a treballar per “fer que l’ocupació sigui millor”. En la seva intervenció, el conseller ha recordat que “els principals indicadors ja ens diuen que estem en recuperació però hem de consolidar-la”.
 
En aquest sentit, Baiget ha explicat que s’ha reduït el tancament d’empreses i s’han creat més que mai i ha assegurat que “les empreses venen a Catalunya no perquè els sous siguin baixos sinó perquè hi ha formació, qualitat de vida i som la porta per entrar a Europa”.
 
Per aconseguir aquesta consolidació, el titular d’Empresa i Coneixement ha animat a“aprofitar l’actual conjuntura en la qual tothom defensa la indústria per impulsar-la”. Preguntat per la indústria 4.0, ha recordat que aquesta és una de les línies de treball dels sis grups del Pacte Nacional per la Industria i ha indicat que per fer front a aquest repte estem ben posicionats. “És una línia estratègica de futur però haurem de vetllar per poder requalificar els actuals treballadors de la indústria”, ha conclòs.
 
Pel que fa al turisme, un dels pilars de la recuperació, Baiget ha explicat que el turisme “no és deslocalitza”  i ha afirmat que “en aquests darrers anys ens ha servit per minvar els efectes de la crisi econòmica”.
 
Preguntat sobre la situació política a Catalunya i a l’Estat espanyol el conseller ha dit que “la confiança s’ha de traduir en tenir pressupostos per l’any vinent”.També ha explicat que el Govern espanyol diu que “ens estima molt, tant que baixa la inversió cap a Catalunya i la que té prevista no l’executa”“El diàleg amb l’Estat és permanent però ha de ser sincer”, ha dit.
 
El conseller ha participat en aquesta trobada empresarial acompanyat pel primer tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, Fran Belver, i pel president del Fòrum, Manuel Rosillo.
 

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER