Oficial ®
Dimarts, 20 Setembre 2016 18:08

La passió pels nous trens es desborda i FGC estudiarà ampliar el personal,horaris, velocitat i alguns apassionats ja demanen un AVE

Escrit per

Els nous trens han aixecat molta passió. Sembla ser que els passatgers estan molt contents per l'atenció rebuda fins al moment per el personal de FGC. La virtud d'aquesta línia és la flexibilitat i diversitat d'horaris. Però no només és això...

La "trenpassió" està creixent a Balaguer com el fenòmen Pokemon Go. Aquests ultims dies aquest fenòmen està aixecant molta expectació. No quedaven cadires i la gent anava dreta. Quina és la clau de l'èxit? Aquí us en fem 5 cèntims.

Primerament l'èxit rau en que el servei de tren és més eficient que la dels autobusos. El tren és més còmode i ofereix seients més confortables que els del autobús. També té personal més qualificat per la qual cosa la gestió és notablement bona.

I finalment que garanteix un trajecte més curt i alhora més segur. Sembla ser que FGC estudiarà la viablitat de l'ampliació d'horaris fins a la matinada. Alguns usuaris han manifestat obertament: "A nosaltres ens encanta aquest tren però creiem que s'ha de fer un esforç per oferir uns horaris nocturns. " algun estudiant apuntava que "S'ha aconseguit molt però cal conseguir molt. Un AVE Lleida-Pirineus abans del 2020 seria un repte a assolir per els polítics d'avui dia que prediquen que són futuristes. Si realment ho són doncs que projectin un AVE perquè la gent vol anar més ràpid". La gent més gran i els discapacitats són els més agraïts a aquest canvi.

Què és Trenpassió?

Trenpassió neix d'un grup d'aficionats al ferrocarril que volien fer un lloc web sobre temàtica ferroviària en la nostra llengua, el català. L'abundant oferta de llocs web ferroviaris en castellà, i la poca presència del català en llocs d'aquesta temàtica, fa que l'objectiu d'aquesta web sigui convertir-se en una de les webs de referència en el panorama ferroviari a casa nostra. Ofereix una web amb continguts variats i que és molt ben acceptada pels aficionats al món del ferrocarril. 

qualsevol suggèrencia: 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://trenpassio.weebly.com/

 

Darrera modificació el Dimarts, 20 Setembre 2016 18:32
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre