EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 20 Setembre 2016 18:08

La passió pels nous trens es desborda i FGC estudiarà ampliar el personal,horaris, velocitat i alguns apassionats ja demanen un AVE

Escrit per

Els nous trens han aixecat molta passió. Sembla ser que els passatgers estan molt contents per l'atenció rebuda fins al moment per el personal de FGC. La virtud d'aquesta línia és la flexibilitat i diversitat d'horaris. Però no només és això...

La "trenpassió" està creixent a Balaguer com el fenòmen Pokemon Go. Aquests ultims dies aquest fenòmen està aixecant molta expectació. No quedaven cadires i la gent anava dreta. Quina és la clau de l'èxit? Aquí us en fem 5 cèntims.

Primerament l'èxit rau en que el servei de tren és més eficient que la dels autobusos. El tren és més còmode i ofereix seients més confortables que els del autobús. També té personal més qualificat per la qual cosa la gestió és notablement bona.

I finalment que garanteix un trajecte més curt i alhora més segur. Sembla ser que FGC estudiarà la viablitat de l'ampliació d'horaris fins a la matinada. Alguns usuaris han manifestat obertament: "A nosaltres ens encanta aquest tren però creiem que s'ha de fer un esforç per oferir uns horaris nocturns. " algun estudiant apuntava que "S'ha aconseguit molt però cal conseguir molt. Un AVE Lleida-Pirineus abans del 2020 seria un repte a assolir per els polítics d'avui dia que prediquen que són futuristes. Si realment ho són doncs que projectin un AVE perquè la gent vol anar més ràpid". La gent més gran i els discapacitats són els més agraïts a aquest canvi.

Què és Trenpassió?

Trenpassió neix d'un grup d'aficionats al ferrocarril que volien fer un lloc web sobre temàtica ferroviària en la nostra llengua, el català. L'abundant oferta de llocs web ferroviaris en castellà, i la poca presència del català en llocs d'aquesta temàtica, fa que l'objectiu d'aquesta web sigui convertir-se en una de les webs de referència en el panorama ferroviari a casa nostra. Ofereix una web amb continguts variats i que és molt ben acceptada pels aficionats al món del ferrocarril. 

qualsevol suggèrencia: 
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://trenpassio.weebly.com/

 

Darrera modificació el Dimarts, 20 Setembre 2016 18:32
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER