EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 21 Setembre 2016 12:50

Vols compartir pis? On? Amb qui? Com?

Escrit per

Entre els mesos de setembre i octubre se celebra la segona edició del cicle“Vols compartir pis?” (#CompartirPis): participa-hi i descobreix alternatives i recursos que et facilitaran l’accés a l’habitatge. Impulsada per l’Assessoria d’Habitatge Compartit del Departament de Joventut, la iniciativa proposa enguany les activitats gratuïtes següents:

Market place de pisos per compartir

Dimarts, 20 de setembre, a les 18.30 hores a l’Espai Jove La Fontana.

Cerques o ofereixes una habitació per llogar? Vols compartir el teu pis? En aquesta trobada podràs conèixer joves que busquen companys de pis. L’Assessoria d’Habitatge Compartit estarà a la teva disposició per ajudar-te a resoldre qualsevol dubte.

Inscriu-t’hi ja com a demandant o com a propietari o oferent d’habitació o pis!

Masoveria urbana i cessió d’ús: dos exemples d’habitatge alternatiu

Dimecres, 21 de setembre, a les 18.30 hores al Punt 7 – PIJ Horta-Guinardó.

Taula rodona amb la participació de l’associació La Mula, Masoveria Urbana per la Llar Alternativa; Sostre Cívic, associació que promou un nou camí d’accés a l’habitatge basat en models de cooperatives d’ús, i La Borda, cooperativa d’habitatges en règim de cessió d’ús.

Les entitats presentaran i analitzaran casos pràctics d’accés a l’habitatge sense passar per immobiliàries o gestories, a través de la masoveria urbana o el dret d’ús.

Muntem una cooperativa d’habitatge

Dilluns, 26 de setembre, a les 18.30 hores al Casal de Joves Can Ricart (inscripcions al PIJ Sant Martí).

Sessió informativa a càrrec de la Federació de Cooperatives d’Habitatge de Catalunya. Si penses en la possibilitat d’associar-te per construir el teu propi habitatge, no t’ho perdis!

La factura de la llum, com entendre-la?

Dimarts, 27 de setembre, a les 18.30 hores a l’Espai Jove La Fontana.

Ecoserveis –referents en cultura energètica– t’ensenyen en aquest taller delprograma “Carrega’t d’energia” a interpretar les factures de gas i electricitat, com estalviar i consumir de manera responsable o quines opcions tens a l’hora d’escollir companyies d’energia.

Porta-hi les teves factures i, de manera pràctica i entenedora, t’ensenyaran a desxifrar-les i a veure si la potència que tens contractada és la que necessites!

Posa fi als conflictes de convivència!

Dimecres, 28 de setembre, a les 18.30 hores al CIAJ.

A càrrec d’Isabel Viola, mediadora del Centre de Mediació de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (CEMICAB). Practica estratègies i eines per solucionar els petits conflictes que, si no s’aturen a temps, poden posar fi a la convivència.

Que no t’enganyin amb el contracte del lloguer!

Dijous, 29 de setembre, a les 18.30 hores a l’Espai Jove La Fontana.

Microtaller que et permetrà aprendre a interpretar un contracte de lloguer. Un advocat especialista t’explicarà els elements bàsics del contracte i què cal tenir en compte abans de signar-lo. Aprofita aquesta oportunitat!

Afectats per la hipoteca: plataformes socials i alternatives als desnonaments

Divendres, 7 d’octubre, a les 18.00 hores al PIJ Nou Barris.

Coneix la tasca que fa l’Associació 500×20 i la realitat de l’habitatge al districte de Nou Barris. S’explicaran les conseqüències jurídiques i socials de l’impagament de la hipoteca, i es podrà conèixer un cas en primera persona.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER