EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 23 Setembre 2016 19:10

Tempestes a tot el territori català

Escrit per

La inestabitat ha augmentat amb força aquest divendres. A partir del migdia, les tempestes han estat especialment intenses al Baix Camp, el Priorat i el Baix Ebre. Més tard, cap al sud del Segrià i cap al Pirineu. A mesura que avançava la tarda es traslladaven sobretot cap al Prepirineu. Fins a les 19 hores les quantitats més importants s'han registrat al Baix Camp i el Baix Segrià: 59 l/m2 a Riudecanyes, 53 a Seròs, 45 a Vilanova d'Escornalbou, 39 a Aitona, 37 a Ulldemolins i Pratdip eren les precipitacions fins a les 19 hores. Alguns valors inferiors eren els 30 litres per metre quadrat a l'Illa de Buda, 29 a Organyà, 27 a Oristà o 22 a la ciutat de Reus.

Algunes de les tempestes eren violentes. A Seròs, dels 53 litres 40 han caigut en 30 minuts. A Reus, en un minut s'han arribat a enregistrar 3,5 litres. Aquestes intensitats són torrencials. La calamarsa o pedra han estat presents en algunes de les tempestes.

Cal destacar l'activitat elèctrica. La XDDE, Xarxa de Detecció de Descàrregues Elèctriques del Servei Meteorològic de Catalunya, havia enregistrat 22.265 descàrregues damunt de Catalunya entre núvols i 2.485 de núvol a terra. Les comarques de la meitat sud destacaven en el nombre de descàrregues. Al Baix Camp 2.440 descàrregues, i de núvol a terra 780. Al Montsià i al Priorat havíen enregistrat una mica més de 200 llamps de núvol a terra.

 

Les tempestes poden afectar qualsevol punt aquest vespre i nit. Demà al matí quedaran concentrades a punts de la costa de Barcelona.

Darrera modificació el Divendres, 23 Setembre 2016 19:22
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER