EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 23 Setembre 2016 21:47

Roigé podria tornar a ser l'alcaldable de la ciutat a les properes eleccions si els militants del PDC ho desitgen

Escrit per

Josep Maria Roigé i Rafel, exalcalde de Balaguer podria optar a una segona oportunitat com alcalde. Dos candidatures es disputaran la presidència comarcal del Partit Demòcrata Català (PDC) a la Noguera. La de l’exalcalde de Balaguer Josep Maria Roigé i l’anunciada fa uns dies per l’alcalde de Penelles i diputat provincial, Eloi Bergós, amb el suport de la presidenta del consell comarcal, Concepció Cañadell. El favorit sembla ser altre cop Josep Maria Roigé.

Segons publica avui el diari Nació Digital, Roigé ha formalitzat en les darreres hores la seva llista, que està integrada per militants com Assumpció Alfonso, Gerard Garcia Puigpelat, Núria Giné, Pilar Martínez, Jaume Pallé i Miquel Vendrell entre d'altres. La llista porta per nom "Compromís per la Noguera" segons ha apuntat Roigé, que ha assegurat que només concorre amb sis candidats per facilitar la integració d'alguns membres de la candidatura en el cas que surti vencedor de les primàries. 
 
L'exalcalde de Balaguer està treballant de valent al seu despatx ubicat a la plaça del Mercadal amb la finalitat de poder conseguir aquest propòsit. Sembla ser que si tornés a ser candidat aspectes com ara peatonalització de la plaça del Mercadal seria una de les prioritats de Josep Maria Roigé com també l'aplicació de mesures per combatre la desigualtat i fomentar l'emprenedoria i teixit empresarial a Balaguer per tal de recuperar aquella empenta que va tenir Balaguer en l'època de Miquel Aguilà i Barril com alcalde. 
Darrera modificació el Divendres, 23 Setembre 2016 22:10
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER