EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 12 Octubre 2016 07:10

Jorge Soler: "Li recordo al conseller Comín que Lleida i Tarragona també es mereixen una sanitat de qualitat”

Escrit per

"Li recordo al conseller Comín que Lleida i Tarragona també es mereixen una sanitat de qualitat”. Així s’ha expressat el diputat de Ciutadans (C’s) al Parlament de Catalunya i portaveu de la comissió de Sanitat, Jorge Soler, després de visitar l’ambulatori tancat del barri de Magraners i reunir-se amb representants de l’Associació de Veïns. “Les retallades en sanitat continuen essent molt dures i injustes, i un exemple molt clar és l’ambulatori de Magraners, que només obre tres dies a la setmana”, ha denunciat Soler. Per això, ha anunciat que Ciutadans ha presentat una Proposta de Resolució al Parlament per “demanar que l’ambulatori obri tots els dies laborables amb metge i infermera presencial”.

Acompanyat del grup municipal de Ciutadans Lleida, Jorge Soler ha especificat que, “quan el consultori de Magraners està tancat, els pacients s’han de desplaçar fins al barri de la Bordeta per ser atesos”. En aquest sentit, el diputat de C’s ha alertat que “més d’un centenar de pacients supera els 80 anys d’edat i que la distancia entre ambdós barris és considerable” fet que dificulta que les “persones grans i amb problemes de mobilitat no puguin anar fins al CAP de la Bordeta”. Per aquest motiu, Soler ha reclamat “l’obertura dels dos centres”.

Per altra banda, sobre la situació del transport sanitari,  Soler ha lamentat que “Lleida es quedi desproveïda d’aquest servei quan hi ha un trasllat a Barcelona en casos d’emergència”.  En aquest sentit li ha recordat al conseller Comín que la situació del transport sanitari “és un problema greu”.Finalment Soler ha celebrat que el conseller Toni Comín “hagi fet cas de les peticions de Ciutadans i hagi dotat de metge les ambulàncies a Tarragona”.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER