Oficial ®
Dimecres, 12 Octubre 2016 14:24

Les JERC de Ponent amb optimisme i orgull tornen a posar l'estelada a la Seu Vella

Escrit per

Les Joventus d'Esquerra Republicana de Catalunya a Ponent, per onzè any consecutiu, han despenjat una estelada gegant des del turó de la Seu Vella per posar de manifest que aquesta no és la festa dels catalans; el portaveu de les JERC-Ponent, Kevin Domínguez i Bruque, ha manifestat, a més que el 12 d'octubre “no només és la festa d'un país que no ens el sentim nostre, sinó la commemoració de genocidis, processos d'esclavitud i explotació i tortura i, per tant, rebutgem totalment la seva festivitat en reconeixement de les víctimes de la colonització castellana al continent americà.

Tanmateix, també refusen el significat actual, que ens recorda aquell temps on les llibertats tenien un preu i on les vides de la bona gent no valien res.” Les JERC-Ponent s’ha trobat que a les 12.02h la Guàrdia Urbana procedien a despenjar l’estelada per encàrrec d’Àngel Ros. Així doncs, els mateixos agents han despenjat l’estelada gegant. El mateix Portaveu de les JERC-Ponent afirmava que “els Catalans com a republicans que actualment som, no tenim res a celebrar, perquè tant el 12 d’octubre com l’Estat espanyol no ens representa i que si alguna cosa volem, són llibertats, deixar enrere aquest estat opressor i pseudodemocràtic i construir la nostra República catalana plena de llibertats i justa. Volem avançar caselles!”

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre