EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 13 Octubre 2016 11:50

Ordeig: “El govern ha de vetllar per garantir la ocupació i igualtat d’oportunitats a les zones rurals”

Escrit per

La Comissió de Treball  ha aprovat avui per unanimitat la Proposta socialista per tal que els habitants de l’Alt Urgell tinguin prioritat en els nous permisos de treball a Andorra .


El diputat del PSC per Lleida, Pirineu i Aran al Parlament, Òscar Ordeig, ha afirmat avui que “un Govern coherent que diu complir el mandat de la ciutadania ha de vetllar per garantir la ocupació i la igualtat d’oportunitats a les zones rurals”. Ordeig ha fet referència així a la Proposta de Resolució del Grup Socialista sobre les fórmules de col·laboració amb el Govern d’Andorra per a canalitzar les ofertes de treball per mitjà del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. La proposta, que ha estat aprovada a la Comissió de Treball d’aquest dijous, especifica que “el Govern català, a través del SOC, ha d’iniciar un diàleg amb el Govern d’Andorra per trobar una col·laboració que afavoreixi que les ofertes de treball al Principat es puguin canalitzar a través de l’Oficina de Treball de la Seu d’Urgell, de manera que es doni preferència als habitants
de la Seu i de la comarca de l’Alt Urgell”.


Ordeig ha recordat que “el passat mes d’abril, el Govern andorrà va aprovar el Reglament de quota general de les autoritzacions de residència i treball, així com de les autoritzacions de treball transfronterer” i ha afegit que “en aquest sentit, es va establir un contingent de 498 autoritzacions de residència i treball fins al 31 d’octubre”. El diputat socialista ha lamentat, però que “fins al moment, no s’han prioritzat les persones residents a la Seu en aquestes ofertes de treball” i ha destacat que “el territori de Lleida i el Pirineu ja acumulem una tisorada del 87% en inversions en els darrers sis anys, però a més, especialment el territori pirinenc, i en concret la Seu d’Urgell, ha estat especialment castigat per la crisi, l’atur i les retallades; per tant, caldria aprofitar el veïnatge amb Andorra per rebaixar aquestes taxes tant desfavorables”.

Ordeig ha agraït que la resta de grups parlamentaris s’hagin sumat a la proposta socialista i ha advertit que “un cop aprovada la iniciativa, estarem amatents que el Govern endegui de seguida les accions administratives necessàries per una millor ocupació pels habitants de la Seu d’Urgell”.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER