EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 15 Octubre 2016 19:42

Lluís Companys en el record de tots i totes

Escrit per
La Federació Regional de Lleida, la Federació Regional del Pirineu i Aran i la Federació Comarcal del Solsonès d’Esquerra Republicana de Catalunya ha retut, de manera unitària, el seu tradicional homenatge al president de la Generalitat. Lluís Companys, assassinat per les tropes feixistes el 15 d’octubre de 1940. L’acte, que s’ha dut ha terme al monument al President Màrtir, a la localitat del Tarrós (l’Urgell), ha comptat amb la presència de nombrosos militants i càrrecs electes i orgànics de la formació i ha estat protagonitzat per Amadeu Ros, alcalde del Tornabous, Carles Comes, president de la Federació Regional, Rosa Amorós, delegada del Govern al Pirineu, David Rodríguez, alcalde de Solsona i diputat al Parlament de Catalunya i l’Honorable Conseller de Justícia  de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó.
 
Comes que ha estat el conductor de l’acte, ha expressat la seva voluntat de que es repeteixin molts actes en comú entre les tres Federaciones que representen el total de la demarcació de Lleida ha condemnat l’assassinat de Companys i l’actitud de l’estat espanyol per no demanar perdó pel mateix al poble català i ha assegurat que ‘malgrat el menyspreu i la voluntat d’abolir-nos com a poble, estem tots aquí defensant la nostra terra, la nostra cultura i el nostre anhel de llibertat i aquest cop, no ho dubteu; Guanyarem per que mai no hi haviem estat tant aprop’ .
 
Mundó, per la seva part, ha estat taxatiu a l’afirmar que ‘el signe distintiu del regne d’Espanya no és l’oblit sinó que es construeix sobre l’oblit i l’esforç màxim per oblidar i negar la història i la memòria de totes aquelles persones que per no pensar com el poder establert han estat objecte d’ignorància, de condemna, de mort –com el president Companys- se’ls ha abocat a l’exili o se’ls ha reclòs en camps de concentració i evidentment no s’ha tingut miraments  a l’hora de reprimir no només a les persones sinó també a qualsevol símbol de la nostra llengua, de la nostra cultura i de la nostra societat’
 
Pel conseller és per tots aquests motius que Esquerra Republicana s’ha de sentir com ‘un partit gran, un partit amb història, en el que molta gent confia la seva representativitat política individual’. Mundó també s’ha referit a la Jornada sobre memòria històrica que la formació republicana ha dut a terme aquest matí com ‘un exercici de política en majúscules que ha honorat a totes aquelles persones que en unes condicions molt més difícils que les nostres van lluitar i van treballar per Catalunya fins a deixar-hi la vida’
 
Pel que fa a les jornades esmentades, el secretari regional de Política Municipal, Víctor Costa, les ha considerat molt positives tant pel que fa a participació, com per la qualitat dels ponents, com per les visites realitzades a la serra de Morrinyol i als Tossals de Montgai i ha destacat que ‘la nova Republica Catalana ens brindarà l’oportunitat de dur a terme polítiques a favor de la reparació i la dignificació de la memòria històrica i és per això que davant del monument del President Companys tots els càrrecs electes d’ERC han signat el “Manifest del 15 d’octubre” a favor de les mateixes’
Darrera modificació el Dissabte, 15 Octubre 2016 19:45
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER