DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Diumenge, 16 Octubre 2016 19:05

Amenaçen de la col·locació d'una bomba sota el cotxe del President Puigdemont

Escrit per

El president de la Generalitat ha denunciat via Twitter una amenaça a les xarxes socials.

Puigdemont publica una captura de pantalla on una persona l'insulta i li diu que li col·locarà una bomba a sota el cotxe.

Mostra la imatge al Twitter

Aquest individu covard es permet amenaçar-me amb una bomba al meu cotxe. La denúncia hi serà. I espero que la justícia actuï.

 

 

El missatge ha estat enviat des d'un compte de Facebook, firmat per Jorge Fernández Hernández. Sembla un missatge privat al compte de Puigdemont en aquesta xarxa social.

El president de la Generalitat denunciarà els fets davants dels Mossos d'Esquadra.

Tardà a l'AVE

Aquest dissabte, el diputat d'Esquerra Republicana Joan Tardà també va denunciar una amenaça, aquest cop, però, en persona, en un tren de l'AVE a Valladolid:

Sóc al tren camí d Valladolid. Un home passa i diu "Colgado tendrías q estar". Mira la dona q seu al costat, q no conec "y su mujer también"

 

 

Els dos tuits s'emmarquen en la campanya de denúncies d'insults i amenaces a catalans a les xarxes socials. Entitats com Drets han denunciat en diverses ocasions comportaments d'aquest tipus. Confiem en la justícia que capturi aquest tipus de perfils que amenaçen a les xarxes i que el CESICAT es posi en marxa el més aviat possible

 
Darrera modificació el Diumenge, 16 Octubre 2016 19:17

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER