EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 17 Octubre 2016 10:26

ELL regalarà 3 places per al curs d'escriptura creativa amb la col·laboració de El Mercadal

Escrit per

REGALEM TRES PLACES per al curs ESCRIPTURA CREATIVA PER A JOVES que impartirà l'escriptora MURIEL VILLANUEVA als tres primers que responguin correctament a aquesta pregunta:

 Com es deia (nom i cognom) la nena de vuit anys que va fer de "lectora editorial" i que va recomanar que la novel·la Harry Potter i la pedra filosofal veiés finalment la llum a la petita editorial del seu pare, després de ser rebutjada per altres dotze editors?

 El preu del curs, per a la vostra informació, és de 230€.

 La resposta s'ha d'enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Les condicions són:

 

  • Tenir entre 13 i 17 anys
  • Amb la resposta, ens has d'enviar un compromís explícit d'assistència presencial a les classes i de participació virtual al llarg del curs
  • També ens has d'adjuntar una còpia del teu carnet d'identitat.

 El termini de recepció de respostes acaba aquest DIMARTS 18 d'octubre a les 20 h. El curs arrenca el dimecres dia 19 d'octubre. Et passo una còpia de l'enllaç:

 http://www.escolaescripturalleida.cat/ca/14/cursos/escriptura-creativa-per-a-joves-13-a-17-anys

 Quan tinguem totes les respostes, publicarem el nom dels guanyadors al web de l'EELL i a la pàgina de l'Escola d'Escriptura de Lleida de Facebook.

 http://www.escolaescripturalleida.cat/ca/index

 https://www.facebook.com/escolaescripturalleida/

Moltes gràcies!
 
Darrera modificació el Dilluns, 17 Octubre 2016 10:34
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER