DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dilluns, 17 Octubre 2016 10:26

ELL regalarà 3 places per al curs d'escriptura creativa amb la col·laboració de El Mercadal

Escrit per

REGALEM TRES PLACES per al curs ESCRIPTURA CREATIVA PER A JOVES que impartirà l'escriptora MURIEL VILLANUEVA als tres primers que responguin correctament a aquesta pregunta:

 Com es deia (nom i cognom) la nena de vuit anys que va fer de "lectora editorial" i que va recomanar que la novel·la Harry Potter i la pedra filosofal veiés finalment la llum a la petita editorial del seu pare, després de ser rebutjada per altres dotze editors?

 El preu del curs, per a la vostra informació, és de 230€.

 La resposta s'ha d'enviar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Les condicions són:

 

  • Tenir entre 13 i 17 anys
  • Amb la resposta, ens has d'enviar un compromís explícit d'assistència presencial a les classes i de participació virtual al llarg del curs
  • També ens has d'adjuntar una còpia del teu carnet d'identitat.

 El termini de recepció de respostes acaba aquest DIMARTS 18 d'octubre a les 20 h. El curs arrenca el dimecres dia 19 d'octubre. Et passo una còpia de l'enllaç:

 http://www.escolaescripturalleida.cat/ca/14/cursos/escriptura-creativa-per-a-joves-13-a-17-anys

 Quan tinguem totes les respostes, publicarem el nom dels guanyadors al web de l'EELL i a la pàgina de l'Escola d'Escriptura de Lleida de Facebook.

 http://www.escolaescripturalleida.cat/ca/index

 https://www.facebook.com/escolaescripturalleida/

Moltes gràcies!
 
Darrera modificació el Dilluns, 17 Octubre 2016 10:34
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER