EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 19 Octubre 2016 15:14

Alegria, ja és festa major a Balaguer!

Escrit per

Balaguer ha presentat aquest matí la programació de les Festes del Sant Crist 2016 que se celebraran del 6 al 13 de novembre.

El diumenge 6 començaran amb el Concurs de Colles Sardanistes que tindrà lloc a les 12 del migdia, després de la Cursa del Sant Crist que enguany recupera el recorregut de la pujada fins al Sant Crist, i el concurs de pesca de festa Major als marges del riu Segre.

El dimarts 8, centenars d’escolars  faran l’Ofrena Floral al Santuari i al vespre hi haurà l’inici oficial de les Festes amb el Pregó a càrrec del balaguerí Miquel Canals i Artigas, oceanògraf i catedràtic de la Universitat de Barcelona, director del Departament de Dinàmica de la Terra i de l’ Oceà de la UB,  Premi Rei Jaume I a la Protecció del Medi Ambient i Distinció de la Generalitat a la Promoció de la Recerca Universitària, a la sala d’actes de l’ Ajuntament de Balaguer.

El mateix dimarts, s’inaugurarà l’exposició “Balaguer. Un segle de vida, cent anys de futbol” al Museu de la Noguera.

Els joves gaudiran de nou de la carpa jove amb actuacions diverses des del dimarts al vespre fins al dissabte, destacant el cartell del cap de setmana amb Oques grasses, 7 d Rock i Madness Gangsters la nit del divendres i La Fuga, los Rehenes i el grup de versions Roctànbuls, la nit del dissabte.

A més, el dimecres dia 9 s’instal-larà un Paint ball gegant per als joves, a la plaça del Mercadal, de 16 h a 20 h i al vespre, el Teatre Municipal acollirà l’actuació del monologuista Jose Gorbacho dins del cicle de monòlegs d’hivern.

El dijous tindrà lloc la segona edició dels Espenyats, organitzat per l’ Associació de Joves Balaguer, amb diferents activitats,  com el pregó jove a càrrec de Lo Martí de Térmens , llonganissada popular, actuacions diverses..... a la carpa jove.

Per als més petits també s’han programat les ballades de gegants, espectacles infantils... destacant com a novetat una matinal infantil el divendres dia 11, al Casal Lapallavacara amb tallers i diferents actuacions i per la tarda, l’actuació del Mag Xema, amb el seu espectacle viatge a Magicolàndia.

Per acabar, cal  destacar que l’envelat acollirà les millors orquestres del moment, destacant com a novetat una festa dels 80’s el dissabte per la nit.

El piromusical del diumenge 13 al vespre, posarà el punt i final a les Festes 2016.

 

 

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER