EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 20 Octubre 2016 18:43

Rull: "Catalunya continuarà dient que no a un espectacle públic basat en la mort i el patiment d'un ésser viu"

Escrit per

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha advertit aquest dijous que “no hi tornarà a haver corrides de toros a Catalunya digui el que digui el Tribunal Constitucional”. “Del que estem parlant és de si és acceptable que al segle XXI hi pugui haver un espectacle públic basat en la mort i el patiment d’un ésser viu. Catalunya va dir que no i Catalunya continuarà dient que no”, ha insistit. Rull ha respost així a la sentència de l’alt tribunal que anul·la la la llei catalana del 2010 que prohibeix les curses de toros.

 
Rull ha explicat que el Govern desplegarà tots els mecanismes normatius “per fer prevaldre la voluntat del poble de Catalunya expressada pel Parlament”. “Tenim capacitat de regulació i és molt fàcil fer impossible que hi hagi un espectacle d’aquestes característiques”, ha manifestat.
 
Més de 180.000 signatures
 
El titular de Territori i Sostenibilitat ha recordat que la Llei que prohibeix les curses i espectacles amb toros que incloguin la mort de l’animal i l’aplicació de les sorts de la pica, de les banderilles i de l’estoc va néixer d’una iniciativa legislativa popular (ILP) impulsada per la plataforma antitaurina Prou i amb el suport de 180.000 signatures. “Estem parlant dels drets dels animals i aquest és un llenguatge universal”, ha exposat.
 
Precisament, aquest dimecres el conseller Rull es va reunir al Parlament amb membres de la plataforma Prou i amb altres organitzacions europees de defensa dels animals amb més de 20 milions de socis, així com amb diputats de diferents grups parlamentaris. “Nosaltres parlem el llenguatge que es parla a la resta d’Europa que és el dels drets dels animals”, ha sostingut.
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER