EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dissabte, 22 Octubre 2016 10:28

Ser una persona ètica i coherent pot ajudar-te a ser millonari

Escrit per

Els gerents de les empreses del futur hauran de ser molt humils, optimistes i futuristes, així ho revelen estudis que s'han fet recentment.

El que viurem no és una època de canvi, sinó un canvi d'època". Només un visionari com el gran Leonardo da Vinci va ser capaç d'anticipar el que està passant en una societat com la present.

Però aquest geni, a diferència de molts gurus actuals, el va pronosticar fa gairebé 600 anys. I és que si abans un canvi es produïa cada cinc generacions, ara tot va tan ràpid que en cada generació tenen lloc cinc canvis.

Factors com el boom tecnològic , una població cada vegada més envellida, la major mobilitat geogràfica, la importància de la salut i la moralitat, l'augment de les desigualtats socials, pitjors condicions laborals o el descens del pes d'Europa en el PIB mundial fan que "en el pròxim quinquenni les empreses necessiten supervivir i, per això, requereixin dels serveis d'un superdirectivo", asseguren Luis Soler i Vicente Segura, managing partner i partner, respectivament, de l'empresa de caçatalents Odgers Berndtson. El líder que ve ha de ser optimista i creador de bona atmosfera. Això de treballar 24 hores va quedar enrere, ja que és un sistema que no ha funcionat. Ha de tenir un perfil humil i proper, atent a les demandes dels col·laboradors i, sobretot, dels clients.

Els primers directius d'Estats Units, Regne Unit i Alemanya són els més ben retribuïts gràcies al lliurament d'accions, per davant dels seus homòlegs de França, Espanya i Itàlia.

Salari base, retribució variable o bonus lligat a objectius, pagament en accions i altres compensacions. Els alts directius dels grans grups cotitzats dels Estats Units i Europa van veure augmentar els seus sous en 2014 , gràcies als resultats de les seves empreses i la recuperació de la economia.

Els primers executius de Estats Units, Regne Unit i Alemanya van guanyar més que els seus homòlegs de França, Espanya i Itàlia , en una classificació que encapçala David Zaslav .

El president executiu de Discovery Communications va rebre 156.100.000 de dòlars (137.600.000 d'euros) el 2014 per la seva tasca al capdavant del grup de mitjans, quadruplicant la retribució d'un any abans, segons dades del New York Times i la signatura Equilar. El directiu va rebre 94,5 milions d'dòlars en accions i altres 50.500.000 en opcions .

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER