DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dimecres, 26 Octubre 2016 16:50

Reñé: “Estem farts i toca ja, per dignitat dels ciutadans, tenir la capacitat de gestionar el transport públic ferroviari”

Escrit per

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest dimecres a l’Acte per al traspàs de rodalies al Govern de la Generalitat, que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat.

Un cop finalitzat l’acte, Reñé ha assenyalat que “hem demostrat abastament la nostra capacitat de gestionar molt millor el servei de rodalies” i ha afegit que “hem de sortir de la deslleialtat de l’Estat espanyol que no compleix allò que toca o allò que ha pactat”.

Per aquest motiu, ha remarcat que “estem farts i toca ja, per dignitat dels ciutadans i com a país, tenir la capacitat de gestionar el transport públic ferroviari, tant al servei de rodalies de l’àrea metropolitana com a la resta del territori i a Lleida de forma especial”.

“Aquest és un clar acte de reivindicació i compromís amb la ciutadania per fer-ho més bé i millor”, ha dit Reñé.

L’acte ha estat encapçalat pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, qui ha fet una crida a actuar de forma unitària per reclamar les inversions pendents en la xarxa i demanar-ne el traspàs.

El Govern ha organitzat l’acte en col·laboració amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i ha comptat amb representants del món econòmic, polític, institucional i civil del país. També ha assistit la vicepresidenta primera de la Diputació de Lleida, Rosa Perelló, i una àmplia representació d’alcaldes de la demarcació de Lleida.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER