EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 18 Novembre 2016 19:53

La Salut Mental a Lleida té grans professionals

Escrit per

Irene Forcada, psiquiatra del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari de Santa Maria i investigadora del Grup d’Investigació de Fonaments Biològics dels Trastorns Mentals de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida), va rebre el XXII Premi de la Societat Espanyola de Psiquiatria Biològica a la Millor Tesi Doctoral del Curs Acadèmic 2014-2015. El lliurament del Premi va tenir lloc el passat 29 d’octubre durant l’acte de cloenda del XIX Congrés Nacional de Psiquiatria, celebrat a Palma de Mallorca. 

Els resultats de la tesi doctoral, que es titula “Reserva cognitiva, neuropsicologia i factors neuroestructurals implicats en la funcionalitat del trastorn bipolar”, confirmen la influència de la reserva cognitiva i cerebral en el pronòstic cognitiu i funcional dels pacients amb trastorn bipolar. S’entén per “reserva cognitiva” la capacitat del cervell adult per tolerar millor els efectes d’una determinada patologia amb l’objectiu de minimitzar-ne els símptomes. En aquesta tesi es demostra com, també en el cas del trastorn bipolar, la “reserva cognitiva” actua com a factor protector respecte a l’expressió de la malaltia.

La tesi, que va ser defensada el 10 de setembre de 2015 a la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida, va ser codirigida per Maria Mur, psiquiatra del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari de Santa Maria, professora associada de la Universitat de Lleida (UdL), i investigadora principal de l’esmentat grup de recerca; i pel professor Eduard Vieta, cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Clínic de Barcelona i professor titular de la Universitat de Barcelona. 

Aquest Premi destaca la tasca realitzada en els últims sis anys per l’Equip de Recerca en Trastorn Bipolar, encapçalat per Maria Mur i amb la participació d‘Irene Forcada i d’Ester Mora, dins del Grup d’Investigació Fonaments Biològics dels Trastorns Mentals de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. Es tracta d’un treball conjunt assistencial (Hospital Universitari de Santa Maria), docent (Universitat de Lleida) i de recerca (IRBLleida).

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER