Oficial ®
Dilluns, 21 Novembre 2016 19:11

l’Eradicació de la violència contra les dones està més a prop

Escrit per
Dolors Curià, presidenta de Creu Roja Lleida, Anna M. Romero, directora del Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones de la UdL i Isabel Hornos, tècnica de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Lleida Dolors Curià, presidenta de Creu Roja Lleida, Anna M. Romero, directora del Centre Dolors Piera d'Igualtat d'Oportunitats i Promoció de les Dones de la UdL i Isabel Hornos, tècnica de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Lleida

En el marc dels actes organitzats amb motiu del 25 de Novembre- Dia Internacional per a l’Eradicació de la violència contra les dones, l’Ajuntament de Lleida, des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat, la Creu Roja i el Centre Dolors Piera d’Igualtat i Promoció de les Dones de la Universitat de Lleida, coorganitzen un any més el Memorial Hortènsia Alonso. Aquesta jornada tècnica estarà dedicada a millorar l’atenció i el suport que reben les dones que pateixen o han patit qualsevol tipus de violència masclista. El Vè Memorial Hortènsia Alonso vol posar de manifest la importància de la conscienciació i del paper dels i les professionals dels diferents serveis (judicial, sanitari, mitjans de comunicació, cossos de seguretat...) en l’atenció de les dones en situació de violència masclista per tal d’evitar la victimització secundària causada per una mala atenció en els diferents àmbits.

Tindrà lloc el proper dijous 24 de novembre, a l’Auditori del Centre de Cultures Transfronterer de la UdL – al Campus de Cappont- i està adreçada tant a professionals dels àmbits de serveis socials, judicial, educació, salut, cossos policials, com a estudiants o persones interessades en aquest tema. La jornada compta amb el suport de la Comissió d’Avaluació i Seguiment del Protocol d’Atenció a les dones en situació de violència masclista al municipi de Lleida, i també de l’Institut Català de les Dones.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre