Oficial ®
Dilluns, 21 Novembre 2016 19:16

El regidor de Serveis socials de Balaguer consegueix que no tallin la llum i gas a una família de la capital

Escrit per

Endesa ha donat, finalment, d’alta els serveis de llum i gas a la família de Balaguer que la setmana passada va denunciar que feia un mes que havia demanat donar d’alta aquests serveis al pis de lloguer social en què resideix.

L’endemà mateix, la companyia va procedir a instal·lar els serveis de  llum i gas a aquest domicili. 

Els fets es remunten al mes de febrer quan Bankia va cedir, a través de l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat, dos pisos de Balaguer per al lloguer social. Després de molts mesos, l’entitat bancària va firmar a finals d’octubre un contracte amb una família amb risc d’exclusió social que, a més, estava pendent de disposar d’aquests serveis per poder recuperar tres fills, que actualment es troben en un centre de la Generalitat. 

El regidor de Serveis Socials, Joan Pla, es va mostrar molt indignat per l’actitud de l’empresa energètica. Cal recordar que aquesta era una de les promeses del regidor abans de les eleccions: la de tenir les persones ben ateses i amb dignitat. I aquest cop s'ha actuat molt bé. Esperem que continui així.

 Darrera modificació el Dilluns, 21 Novembre 2016 19:32
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre