EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 21 Novembre 2016 19:32

Ara sí, demà també!

Escrit per

Ara sí Balaguer, desde bon principi ha reivindicat l'esperit balaguerí, amb uns valors molt humans i socials. Actualment té solament un regidor al Ajuntament de la capital de La Noguera, que és el màxim responsable a la ciutat dels serveis socials i assistencials, amb una gestió eficaç que cal lloar, sobretot perquè ha sabut posar-se a la pell dels qui més pateixen i ha evitat mals majors. Joan Pla, més ben conegut com Masero que s'ha dedicat tota la vida en aquest sector dels serveis socials aspirava a tenir 3 regidors com a mínim. Però no va poder ser per diferents circumstàncies tot i que ja ha sembrat la llavor patriòtica balaguerina. El partit polític que dirigeix el regidor d'Ara sí,ve a ser un partit que no creu ni amb la dreta ni l'esquerra, tot i que tendeix al centre-esquerra, i amb un sentiment positiu cap a la ciutat, mai vist.

Un partit polític que va rebre el suport de centenars de balaguerins i balaguerines i que de ben poc li va quedar per fer el segon regidor. I per tant el seu equip amb astúcia i il·lusió podrien mirar de fer l'experiment balaguerí amb més 'ganxo' de l'història, que seria aglutinar un conjunt de partits per fer una mena de Junts pel sí, però per diferent causa, la nostra estimada ciutat. Doncs a molts balaguerins ens agradaria que existís un partit amb l'escriptor i mestre, Sr. Joan Arjona com alcalde, que mai s'ha posicionat per a cap a cap llista.

Qui sap si algun dia Ara sí que té  només un regidor podrà conseguir una majoria absoluta, amb líders de cada color polític tant de dretes, centre, com d'esquerres, amb polítics d'Esquerra,el PDECAT, PSC, Ciutadans, Procés Constituent,els desapareguts de Unió, PP i ICV, així com nous partits com Podem sense oblidar la ciutadania més implicada durant els darrers anys, amb esportistes,escriptors,activistes socials i culturals...

 No falta tant per a que tinguem unes eleccions municipals i qualsevol projecte de ciutat que vulgui aspirar a una majoria absoluta i que vulgui canviar la ciutat  caldrà treballar-lo un any i mesos abans de la data d'eleccions, com a mínim.

 

Darrera modificació el Dilluns, 21 Novembre 2016 21:24
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER