DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dimecres, 28 Desembre 2016 17:40

La Paeria promou una nova campanya del programa d’oci nocturn de qualitat Nits Q Lleida

Escrit per

L’Ajuntament de Lleida promou una nova campanya del programa d’oci nocturn de qualitat Nits Q Lleida, que porta a terme amb l’Associació Antisida de Lleida i diversos locals d’oci de la ciutat i compta amb la col·laboració de la Subdirecció general de drogodependències de la Generalitat. Fa dotze anys que s’impulsa aquesta iniciativa per afavorir unes festes i celebracions atractives, saludables i de més qualitat per a tothom. Enguany la campanya s’ha ampliat al conjunt de les festes nadalenques, incidint de forma especial en la nit de Cap d’Any que se celebra aquest dissabte.

Sota el lema “Viu unes bones festes amb Q” es pretén sensibilitzar la població perquè gaudeixi de manera cívica i segura dels moments de lleure i d’oci que realitzi. La campanya s’obre a les diverses celebracions i treballa especialment la nit de Cap d’Any, festa amb especial rellevància per a la gran majoria de la ciutadania, atès que l’espai públic esdevé un entorn festiu i de molta diversió on s’ha de garantir una bona convivència i civisme entre totes i tots.

Com cada any, es compta amb la col·laboració de diferents locals d’oci nocturn de la ciutat que s’han adherit amb aquesta campanya amb el compliment d’uns criteris de qualitat Nits Q Lleida. Aquests criteris van des de facilitar la informació sobre una adequada gestió dels plaers i riscos en relació a la salut, assegurar el compliment de la normativa respecte a la dispensació responsable d’alcohol i no realitzar promocions encobertes d’alcohol, a vetllar per mantenir un entorn segur dins el propi local i amb especial cura, de l’espai afí (aforament, ventilació, clima, nivell de so, ocupació vorera...), etc.

Es facilitarà a les persones que acudiran a aquests locals, juntament amb el cotilló, el “Kit dels plaers”, que conté informació del Servei de Salut Jove municipal, una regleta d’alcoholèmia, informació sobre transport públic, informació de l’entitat Antisida amb un preservatiu i el missatge del lema de la campanya, per tenir unes festes de qualitat. Igualment, s’hi pot trobar material informatiu sobre prevenció de substàncies i utilització del transport públic, alhora que el protocol de prevenció i actuació davant agressions sexistes elaborat per entitats feministes de la ciutat.

Un total de 25 locals d’oci nocturn participaran a la Campanya “Viu unes bones festes amb Q”. Són: Cotton, Fissure, La Nuit Discothèque, Sala Manolita, Maracas, Xtras, Baba Room, Les Paul, La Boite, Comèdia, Cafè del Teatre, Traganits, La Casa de la Bomba, Swag, Bitch Club Jager, Trivial, Legend, EPAP, Senator Condes, Jimbo & Rombos, Zappa, Fonda, Negre i Sala 1714.

Aquests locals han signat un document d’adhesió que els compromet a seguir els criteris de qualitat Nits Q Lleida. Igualment, les entitats veïnals de la ciutat donen suport a la campanya per aconseguir espais d’oci respectuosos per a tothom i amb l’objectiu que oci i descans poden conviure.

Per fer difusió de la campanya s’ha editat un cartell específic amb el lema i tots els locals que s’hi han adherit i que compleixin amb aquests criteris Q de Qualitat. El cartell d’aquesta dotzena edició ha estat dissenyat per una alumna de l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol a través d’una col·laboració amb el programa Nits Q Lleida i de la qual hi haurà futures accions conjuntes.

La Campanya “Viu unes bones festes amb Q ” és una acció més del Programa Nits Q Lleida que es duu a terme des de fa 4 anys i que pretén millorar la qualitat i la imatge de l’oci nocturn a Lleida, creant un espai de diàleg participatiu entre tots els agents implicats en l’oci nocturn, a través de la Plataforma Nits Q Lleida, per tal de debatre conjuntament aquells aspectes més rellevats del món de l’oci i donar-hi resposta.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER