Oficial ®
Dijous, 29 Desembre 2016 17:33

La Generalitat, l'Ajuntament de Flix i Ercros pacten la composició de la Comissió de Seguiment per a la problemàtica ambiental de Flix

Escrit per
La Comissió d’Informació i Seguiment tècnic per a la problemàtica de Flix estarà formada, d’entrada,  per 13 experts independents, als quals s’hi podran sumar nous membres. Es tracta d’un òrgan que el Govern es va comprometre a crear per abordar la problemàtica ambiental del municipi derivada de l’activitat industrial de l’empresa Ercros. Així ho han determinat avui durant la reunió mantinguda entre el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i l’alcalde de Flix, Marc Mur. La reunió ha comptat també amb la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà,  la directora general de Qualitat Ambiental, Mercè Rius, el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Jordi Agustí, i el director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, així com el secretari de Salut Pública del Govern, Joan Guix,  i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès.
 
El conseller Rull ha subratllat la importància d’aquesta comissió: “Volem tornar a recuperar un espai de confiança”, perquè “no pot quedar ni una espurna de dubte que es durà a terme una descontaminació a fons de l’activitat industrial d’Ercros”.
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre