DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 29 Desembre 2016 17:33

La Generalitat, l'Ajuntament de Flix i Ercros pacten la composició de la Comissió de Seguiment per a la problemàtica ambiental de Flix

Escrit per
La Comissió d’Informació i Seguiment tècnic per a la problemàtica de Flix estarà formada, d’entrada,  per 13 experts independents, als quals s’hi podran sumar nous membres. Es tracta d’un òrgan que el Govern es va comprometre a crear per abordar la problemàtica ambiental del municipi derivada de l’activitat industrial de l’empresa Ercros. Així ho han determinat avui durant la reunió mantinguda entre el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, i l’alcalde de Flix, Marc Mur. La reunió ha comptat també amb la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà,  la directora general de Qualitat Ambiental, Mercè Rius, el director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Jordi Agustí, i el director de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), Josep Maria Tost, així com el secretari de Salut Pública del Govern, Joan Guix,  i el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès.
 
El conseller Rull ha subratllat la importància d’aquesta comissió: “Volem tornar a recuperar un espai de confiança”, perquè “no pot quedar ni una espurna de dubte que es durà a terme una descontaminació a fons de l’activitat industrial d’Ercros”.
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER