Oficial ®
Dilluns, 02 Gener 2017 16:20

El PSC atorga un donatiu de 150 euros a Creu Roja Joventut de Lleida i joguines per la campanya de Nadal

Escrit per

La Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran i l’Agrupació del PSC de Lleida han atorgat aquest dilluns, 2 de gener, un donatiu de 150 euros a la Creu Roja Joventut de Lleida, així com les joguines recollides entre la militància socialista de la demarcació. El Secretari d’Organització de la Federació de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, José Crespín, i la Presidenta de la gestora del PSC de Lleida, Tere Cunillera, han fet avui entrega del donatiu a la Directora local de Creu Roja Joventut, Sandra Serra, i a la Secretària Provincial, Núria Cabiscol.
El Secretari d’Organització de la Federació, José Crespín, ha explicat que “avui fem entrega d’aquest donatiu i de les joguines recollides fins ara per col·laborar a la Campanya de sensibilització i recollida de joguines destinada als nens i nenes de les famílies més desfavorides, però donarem continuïtat a la recollida encara durant uns dies per garantir que cap infant es quedi sense la seva joguina”. En aquest sentit, ha dit, “com cada any, els i les socialistes de Lleida ens mantenim en el nostre compromís de col·laborar amb una campanya que ens recorda que són encara massa nens i nenes les que pateixen les conseqüències de la crisi i de les retallades dels governs de dretes”.


Així mateix, la Presidenta de la gestora del PSC a Lleida, Tere Cunillera, ha posat de relleu que “avui mostrem el nostre compromís col·laborant amb la campanya de Creu Roja Joventut, però els i les socialistes ens mantenim i ens mantindrem cada dia en la defensa dels drets i necessitats dels més vulnerables que, lamentablement, són cada dia més”. Cunillera ha afegit que “la nefasta gestió del govern del PP a Madrid i de Junts pel Sí i Esquerra a la Generalitat ens han portat a situacions com que un de cada tres infants visquin en risc de pobresa; una realitat davant la que el PSC mai es quedarà impassible”.


Per la seva banda, la Directora local de Creu Roja Joventut, Sandra Serra, i a la Secretària Provincial, Núria Cabiscol, han posat de manifest que “agraïm totes les col·laboracions que ens arriben d’entitats i administracions, així com de particulars, que ens ajuden a portar almenys durant aquestes festes una mica d’il·lusió a infants que d’altra manera no tindrien cap joguina, el que és un afegit més de l’exclusió social”. En aquest sentit, han explicat que “des de ja fa 3 anys atenem i fem arribar fins a 6.000 joguines a 3.000 infants cada any, una xifra que és encara massa alta en una societat que vulgui aspirar a ser solidària” i han afegit que “enguany, com a novetat allarguem la campanya de sensibilització i recollida de joguines a tot l’any”. Finalment, han dit, “amb aquesta i altres campanyes no només fem una mica millor aquests dies festius
pels infants sinó que també intentem conscienciar a la ciutadania pel que fa a la tasca social i en defensa dels drets dels més petits”.

Darrera modificació el Dilluns, 02 Gener 2017 16:26
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre