EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Diumenge, 05 Març 2017 18:13

Puigdemont vol millorar les carreteres de l'Alta Ribagorça

Escrit per
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha traslladat avui el suport del Govern “en totes les línies d’actuació” destinades a “promoure l’activitat econòmica i social  a l’Alta Ribagorça a partir dels seus actius”.
 
Després d’haver participat en una reunió al Consell Comarcal i durant la visita a l’Ajuntament de la Vall de Boí, el cap de l’Executiu  ha assegurat que tant pel que fa al patrimoni clàssic, com pel que fa al patrimoni immaterial, el tradicional o en l’activitat econòmica dels esports d’hivern “el Govern hi ha estat com a soci actiu”. “En totes aquestes tendències d’activitat econòmica, social i cultural el Govern s’ha arremangat i ha buscat la manera de poder resoldre qüestions generals, com el turisme d’esquí, o més particulars”, ha afegit, com els ho demostra el cas de l’estació Boí Taull. 
 
A més, ha recordat, que el Govern ja treballa en la Llei de Muntanya que es va comprometre a tirar endavant i ha avançat que un cop aprovats els pressupostos es podrà comptar amb un increments de dotació pressupostària destinada als Parcs Naturals i Nacionals que tenim sota la nostra custòdia.
 
El president també ha aprofitat la seva intervenció per fer un reconeixement a l’esforç del territori per aconseguir l’arrelament de la seva gent . “Totes les activitats que ajuden a arrelar la gent al territori per nosaltres com a Govern formen part de les nostres prioritats i coincideixen amb les vostres”, els ha dit. Per això, ha aprofitat  per subratllar  ”l’esforç d’aquest territori que no es rendeix, no es resigna i de la necessitat en fa virtut i aconsegueix obtenir-ne resultats. I  ha afegit, “avui allò que arriba a nivell europeu del que està passant aquí atrau i acaba donant vida, llocs de treball, riquesa i activitat i contribuint a arrelar la gent al territori”.
 
Posteriorment, en declaracions als periodistes i en ser preguntat sobre l’execució d’algunes infraestructures prioritàries pel territori, el president ha insistit que el Govern “continuarà abocat a la queixa fins que no tinguem la capacitat de decidir sobre els recursos que ja generem, que ja tenim, i que no hauríem d’anar a buscar per fer les inversions”.
 
Amb tot, ha recordat que ja s’han atès algunes demandes d’eixos de comunicació claus per la mobilitat del Pirineu i enguany gràcies també a la participació del territori s’ha pogut garantir l’accés a les pistes d’esquí amb unes condicions que no s’havien pogut en altres anys anteriors.  I ha assegurat que cal seguir treballant per garantir la mateixa qualitat de connectivitat en tecnologies com a la resta del territori.
 
L’estada del president a la Vall de Boí ha continuat amb la visita a l’estació d’esquí de Boí i amb la reunió que ha tingut en el decurs d’un dinar amb l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Activitats de Muntanya, l’ACEM, que s’ha celebrat al ressort de l’estació.
 
La trobada que ha mantingut el president amb els màxims representants de l’ACEM , encapçalats pel seu president, Aureli Bisbe, ha servit per conèixer l’estat del sector i també per posar en relleu la importància de les activitats que es fan a les comarques de muntanya. A la sessió de treball també hi han participat els consellers de Territori i Sostenibilitat i d'Empresa i Coneixement, Josep Rull i Jordi Baiget, respectivament; la delegada del Govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i l'Aran, Maria Rosa Amoròs; el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i el director de Polítiques de Muntanya, Albert Alins.
 
 
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER