EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 08 Març 2017 13:14

Lleida estrenarà estació d'autobusos al 2020

Escrit per

Segons ha publicat avui el Diari Segre, La Generalitat va aprovar ahir el Pla de Transport de Viatgers de Catalunya 2020, que incorpora el compromís de construir per a aquell any la nova estació d’autobusos de Lleida, que fa més d’una dècada que està pendent. L’actual terminal, situada al carrer Saracíbar, està totalment obsoleta i pateix importants carències, però haurà de seguir en ús almenys fins aleshores. La nova estació està prevista al costat de la base del pont de Príncep de Viana i el carrer Lluís Roca. Està previst que tingui 7.500 metres quadrats de superfície i dos plantes, amb divuit andanes i nou places més d’aparcament d’autocars. La proximitat amb l’estació de trens ha d’afavorir la intermodalitat entre diferents modes de transport i augmentar l’ús del transport públic.

Els usuaris estan molestos perquè creuen que la nova estació ja hauria d'estar en ple funcionament, ja que els darrers mesos hi ha carteristes i captaires, i també persones incíviques. També hi falta il·luminació i els lavabos estan en una situació molt precària. Esperem doncs que ben aviat puguem gaudir de la nova estació d'autobusos que esperem que sigui una de les millors de Catalunya.

Us deixem amb l'enllaç de l'artícle sencer del Segre d'avui:

http://www.segre.com/noticies/lleida/2017/03/08/la_generalitat_compromet_construir_nova_estacio_autobusos_per_2020_13804_1092.html

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER