EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 13 Març 2017 13:09

YouthCanDoIt2020 arriba a Balaguer

Escrit per

Un total de 32 persones s'han inscrit al programa YouthCanDoIt2020 que ha començat aquest matí a Balaguer promogut per l'empresa californiana de màrqueting digital Kolau, fundada pel balaguerí establert a San Francisco, Danny Mola.

Es tracta d'un programa que s'adreça a joves aturats del municipi als quals ofereix una formació gratuïta en programació informàtica per ajudar-los posteriorment en la cerca de feina remota entre empreses de Silicon Valley.

L'alcalde, Jordi Ignasi Vidal, valora molt positivament l'acollida que ha tingut el curs indicant que “tenim un alumnat molt concienciat del que venen a fer en aquest curs de quatre mesos de teoria i dos de practica que els ha de permetre tenir les capacitats suficients per iniciar-se en el tema de la programació i si volen anar més enllà podran inclús crear la seva propia empresa amb el suport del CEI, evidentment”

La majoria d'inscrits són de Balaguer i dedicaran al curs unes 40 hores setmanals, tot i que també hi ha gent d’alguns pobles de la comarca. Els primers dies seran presencials per a que “els joves es puguin coneixer i tenir la seguretat de que els participants dediquen al curs el temps necessari per a que sigui un èxit”, segons Jordi Ignasi Vidal

Aquesta és una iniciativa sense ànim de lucre, en la qual l'empresa Kolau compta amb un professorat format perenginyers de programació voluntaris de parla anglesa, espanyola i catalana amb una àmplia experiència en el sector.

Kolau durà a terme el seu programa en diferents ciutats dels Estats Units, Mèxic i Espanya. La vinculació del seu fundador amb Balaguer i uns contactes previs entre aquest i l'Ajuntament de la capital dela Noguerahan propiciat que aquesta s'inclogui dins el programa internacional de Kolau.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER