Oficial ®
Dilluns, 20 Març 2017 12:41

Balaguer acollirà novament la fira de qualitat

Escrit per
Balaguer ja prepara una edició més de la Fira Q per als dies 29, 30 d’abril i l’1 de maig. Enguany amb un dia més de fira atès a la festivitat del dilluns.

Desprès de la bona acollida que va tenir el certamen l’any passat, s’ha decidit continuar apostant pel mateix format de fira: fent la Fira de la ciutat, per la ciutat, amb l’objectiu de promocionar els diferents sectors econòmics locals que la configuren.
Així doncs es pretén que aquest certamen esdevingui una eina de promoció econòmica amb projecció arreu del territori.

Dins el marc de la Fira hi trobarem un Saló de l’habitatge i de la construcció, un espai per al comerç i serveis amb una important presència de la moda i els complements, amb desfilades professionals dins el mateix pavelló, un espai per al producte de proximitat, limitat a la nostra província, amb productes com l’oli, el vi, l’embotit, el formatge, les cerveses ... i la mel que gaudirà, novament, d’unes jornades tècniques amb ponents professionals del sector.

També hi haurà la ja tradicional Mostra nacional de coques de recapte i samfaina, elaborades per forners de Balaguer i comarca, i organitzada per l’Associació Gastrònomica i Cultural del Comtat d’Urgell.

I també, un espai més lúdic, el de la restauració i oci local, amb uns escenaris de demostració, en cada sector, per a donar un dinamisme durant totes les hores que romandrà oberta la fira, que enguany tampoc tancarà al migdia. 

S’oferirà la possibilitat de dinar tot gaudint d’espectacles musicals.

En cada sector, hi haurà un escenari on es duran a terme demostracions, tallers, receptes, presentacions.. i també es durà a terme el III concurs de cuina de proximitat de les terres de Lleida, organitzat per l’ Associació Gastrobar. 

En el sector del producte, la Diputació de Lleida muntarà un escenari on es duran a terme les presentacions, tallers.. referents als productes del territori.

Fira Q esdevindrà un certamen amb una gran graella d’acitivitats pensades per a tots els públics. 

L’horari de la fira serà de 10.00 h a 20.30 h.

Properament, anirem informant de les novetats.
Darrera modificació el Dilluns, 20 Març 2017 12:50
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre