Oficial ®
Dijous, 06 abril 2017 05:52

Enderroquen els tres edificis municipals contigus a l'Ajuntament de La Granja d'Escarp

Escrit per

L’Ajuntament de La Granja d’Escarp ha iniciat aquesta setmana les tasques prèvies de neteja i buidatge dels tres immobles de propietat municipal situats a la part posterior de l’edifici de la casa consistorial, que seran enderrocats durant aquest mes d’abril.

Una vegada adjudicat l’enderroc, i amb la previsió que els treballs d’eliminació de les infraestructures de serveis elèctrics i de comunicació es facin durant els propers dies, l’Ajuntament ha començat a buidar l’interior dels immobles, que seran enderrocats en els propers dies.

Els immobles contigus a l’actual seu de l’Ajuntament van ser adquirits, en diferents moments, per tal de preveure una possible ampliació de les dependències municipals. La realitat pressupostària municipal i de les entitats supramunicipals que habitualment participen en el finançament d’aquestes actuacions han fet impossible plantejar aquesta ampliació. La realitat física dels immobles adquirits s’ha anat deteriorant amb el pas dels anys i han comportat que l’estat actual sigui de ruïna.

Així doncs, l’equip de govern de l’Ajuntament de La Granja d’Escarp ha decidit procedir a l’enderroc dels immobles a l’espera de poder donar al solar resultant un ús públic quan sigui possible d’acord amb la realitat pressupostària. Per tal de poder escometre aquest enderroc es va destinar una subvenció atorgada per part de la Diputació de Lleida per import de 18.557,47 euros, per a la que hi ha una consignació pressupostària de 25.000 euros.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre