EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 06 abril 2017 05:58

Esquerra Republicana debatrà, a Balaguer, sobre les infraestructures i la mobilitat a la nova República

Escrit per
La Federació Regional de Lleida d'Esquerra Republicana de Catalunya organitzarà una taula rodona per debatre el model d’infraestructures i la mobilitat. L’acte tindrà lloc aquest proper dijous dia 6 d’abril a la sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer i comptarà amb la participació de Joaquim Nadal, qui fou conseller de Política Territorial i Obres Públiques en el període de 2003 a 2010, Jordi Bosch, qui va ser director-gerent del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació i secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació en els governs tripartits, Josep Maria Baiget, portaveu del grup municipal d’ERC a la Paeria de Lleida,Teresa Jordà, diputada i portaveu de la comissió de Foment del Congrés dels Diputats, i Jordi Ignasi Vidal, alcalde de Balaguer, que presentarà i moderarà la jornada.
 
Aquest acte estarà emmarcat en el procés participatiu que està duent a terme Esquerra Republicana de Catalunya, i en concret dins d’un dels pilars que des d’aquesta formació política es marca com a punt de partida per a la nova República: la necessitat d’un territori equilibrat i ben connectat.
 
Així doncs, a partir d’aquest i altres debats temàtics, es vol establir les bases per tal de redissenyar un model territorial més equilibrat que faci dels nostres municipis indrets més habitables i amb millor relació amb l’entorn natural és clau, si tenim en compte que la realitat del país és asimètrica pel que fa a les infraestructures i la mobilitat.
 
Catalunya té una realitat molt diversa amb un dèficit històric d’infraestructures. Per això, cal tornar a definir els models de xarxa viària, de ferrocarril, d’infraestructures de telecomunicacions i tecnològiques, de les xarxes elèctriques i altres serveis energètics, dels serveis de gestió del cicle de l’aigua i dels residus, etc. d’acord amb una planificació que segueixi criteris de rendibilitat socioeconòmica, d’avaluació de l’impacte sobre el desenvolupament econòmic i, també, de l’impacte social, territorial i ambiental. En definitiva, cal garantir transports públics eficients, infraestructures i xarxes al servei de l’economia productiva, una mobilitat intel·ligent i de baix impacte ambiental i una gran cohesió social.
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER