Oficial ®
Dilluns, 01 Mai 2017 20:07

Èxit rotund de la fira Q de Balaguer

Escrit per
Foto:EL MERCADAL Foto:EL MERCADAL

FIRA Q Balaguer va tancar les seves portes ahir al vespre després de rebre milers de visitants al llarg dels tres diez, i haver proposat fins una seixantena d’activitats lligades i relacionades amb el mon comercial.

Ahir dilluns va tenir lloc la Jornada “el porc de qualitat amb beneficis saludables, organitzada per l’Associació Gastronòmica Amics de l’Ibèric de Balaguer i el Restaurant Racó Ibèric de la capital de la Noguera, i que va servir per presentar les qualitats de la carn de porc  i l’estudi que ha realitzat l’IRTA de la producción de Barío Germans SA, i del nou pernil “Lo pernil de Ponent”. La jornada va correr a càrrec del técnic de l’IRTA Joel González Armangué.

Dins del sector comercial han tingut especial relevancia les desfilades de moda, una de les activitats més seguides pels visitants de la fira i que han servit per a que les diferents cases comericals de moda i complements de Balaguer hagin mostrat els seus productes durant el diumenge i dilluns en sessions de matí i tarda..

Una altra de les novetats d’enguany ha estat la presència del sector de l’automoció amb vehicles nous dels diferents concessionaris.

A Fira Q Balaguer no hi podia faltar la coca de recapte i samfaina dels diferents forners de Balaguer i comarca de la Noguera que formen part de la Mostra que ha organitzat, un any més, l ’Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell.                              

Els  més petits de la familia també han gaudit de l’espai El Petit Xef, on han pogut aprendre a realizar diferents receptes i gaudir de concerts de música dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Balaguer.

Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre