Oficial ®
Dimecres, 19 Juliol 2017 16:21

El PSC aposta pel món rural i les zones de muntanya

Escrit per EL MERCADAL

El nou Secretari Executiu de Muntanya del PSOE, Paco Boya, afirmat avui que “les zones de muntanya i les més desfavorides com són les rurals són territoris històricament castigats, en el que les retallades i la desinversió dels governs de dretes afecten més profundament i en provoquen la despoblació”. Boya ha explicat a la Comissió Executiva de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran els motius i els objectius de la nova Secretaria de Muntanya del PSOE.
Així, el també Secretari General d’Unitat d’Aran ha apuntat que “estem molt satisfets que s’hagi creat aquesta àrea a l’executiva federal dedicada específicament a les zones de muntanya, que no poden continuar en l’oblit de l’acció de govern doncs representen el 40% de la superfície del país”. En aquest sentit, Paco Boya ha afirmat que “amb aquesta nova secretaria reforcem la defensa i l’acció en favor del món rural” i ha afegit que “per nosaltres és especialment positiu, tenint en compte que el nostre territori és evidentment rural i amb moltes zones de muntanya”.


Paco Boya ha explicat que “l’objectiu de la Secretaria de Muntanya del PSOE és, d’una banda contribuir a combatre els problemes de despoblació i abandonament de les zones rurals i també a aportar des del món rural solucions als greus problemes que en aquest moment afronta la nostra societat, especialment pel que fa al canvi climàtic”. Boya ha explicat també que “aquesta Secretaria està inclosa dins una àrea on es debat i s’aborda el tema de la transició a una economia ecològica” i ha conclòs que “hem demostrat que hi ha un compromís ferm del Partit Socialista per incorporar les problemàtiques del món rural i zones de muntanya en el debat polític per garantir la equitat territorial que és, al cap i a la fi, garantir les mateixes oportunitats i qualitat de vida per la gent que viu a món rural”.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre