Oficial ®
Diumenge, 09 Desembre 2018 20:17

La Fonda del Nastasi ha exhaurit gairebé totes les entrades de festa de cap d'any Destacats

Escrit per

La Fonda ha exhaurit en només una setmana les primeres 2500 entrades per la festa de cap d'any i es preveu un dels millors caps d'any en el seu recinte.

Si aquest cap d'any el vols celebrar amb la millor companyia, música i ambient has de saber que a la capital del Segrià (Lleida) hi haurà dues grans festes i a un preu similar.

La festa de cap d'any a La Fonda Nastasi (sense sopar) costarà entre 55 i 75 euros, i si s'agafa el pack sopar+ ressopó costarà 145 i 155 euros per persona. En el cas de La Llotja comptarà amb 5 sales , 10 dj's, espectacles, photocall, comèdia, show dancers, sessions en viu, cotilló i ressopó. A La Fonda la festa serà encara millor: comptarà amb 30 gogó's, 20 artistes, 10 transformers, 6 ambients, 10 dj's, drags i nans. El preu de la festa sense sopar costarà entre 55 i 75 euros per persona. La Fonda per no perdre clientela ja ha anunciat que hi haurà infinits regals!

 

HOTEL NASTASI****

Avenida Rovira Roure, 214 , 25198

Lleida (Espanya)

Tel.: 973 24 92 22

Fax: 973 24 76 92

Darrera modificació el Diumenge, 09 Desembre 2018 20:28
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre