EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 28 Desembre 2018 10:29

El Corte Inglés s'instal·larà a Balaguer abans del 2021 Destacats

Escrit per Agències

El Corte Inglés preveu obrir a finals del 2021, a la zona d'INPACSA  un hipermercat de 6.250 m², una seixantena de botigues, establiments de restauració i cines, amb una plaça per a concerts. La inversió serà de 95 milions , crearà 2.000 llocs de treball i estarà ubicada a la zona d'INPACSA.

El paer en cap, Jordi Ignasi Vidal  ha expressat el seu interés per reunir-se amb els empresaris tot i que ja ha avançat que desde el seu govern no estan gaire d'acord amb aquesta idea ja que això suposaria "matar al petit comerç de Balaguer".

Aquesta inversió en cas de ser executada suposaria acabar amb l'elevada taxa d'atur que hi ha actualment a la ciutat, un increment del turisme de compres i de qualitat.

Els dos partits de l'oposició i el regidor no adscrit han manifestat a la premsa aquest matí, que aquesta és una gran oportunitat per recuperar la vitalitat que tenia la ciutat i no descarten fer un pacte de govern en un futur.
 

El Corte Inglés vol obrir a finals del 2021 el seu gran projecte comercial i de lleure de 40.000 m² en els terrenys de l'antiga paperera INPACSA que constarà d’un hipermercat de 6.250 m² , seixanta establiments comercials i de restauració, cines, 1.300 places de pàrquing, zones verdes, discoteca, àrea infantil i una plaça per a concerts.

Aquesta inversió suposarà la creació de 2.000 llocs de treball directes i indirectes, tenint en compte els  de la fase de construcció. Aquests llocs de treball serviran per millorar la taxa d’ocupació de Balaguer i comarca.

El Corte Inglés vol que al proper ple de la Paeria de Balaguer s'aprovi el pla director urbanístic que modifica l’àrea residencial estratègica de l'INPACSA. 

 El responsable del projecte ha subratllat el seu compromís amb la ciutat. Segons explica, “Busquem fer a Balaguer del còmplex comercial que es mereix i preparar-lo per ser la capital del prepirineu ja que al 2030 es celebraran els jocs olímpics al Pirineu”, va subratllar, i va afirmar que aquesta inversió farà recuperar la ciutat.

L'oposició en aquest sentit ha mostrat la seva satisfacció i confia recuperar l'alcaldia el proper mes de maig per posar en marxa un nou pla urbanístic per tal de poder atreure inversors que vulguin instal·lar la seva empresa a la capital de La Noguera. 

 

NOTA: AQUESTA NOTÍCIA VA SER L'INNOCENTADA DEL DIA DELS SANTS INNOCENTS. PER TANT ÉS FALSA. 

Darrera modificació el Diumenge, 30 Desembre 2018 11:52

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER