EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 17 Mai 2019 12:10

L'operadora de telefonia Parlem preveu beneficis milionaris i ampliarà els seus serveis Destacats

Escrit per ACN
Foto:ACN Foto:ACN El president de Parlem, Ernest Pérez Mas en una roda de premsa

L'operadora catalana Parlem ha iniciat una fase d'expansió per abandonar les pèrdues i tancar l'exercici del 2019 amb un benefici de 192.000 euros. Així ho ha explicat el president de l'empresa, Ernest Pérez, que ha detallat que amb aquest impuls es tancarà l'etapa d''startup' iniciada fa cinc anys. La previsió és que la companyia facturi aquest any 11,1 MEUR, una xifra que pràcticament duplica la del 2018, que va ser de 5,7 MEUR. Parlem oferirà televisió al setembre, preveu configurar-se com a societat anònima al juliol i estar present a botigues físiques a l'octubre, al mateix temps que estudia entrar a borsa.

En el primer trimestre del 2019 Parlem ha facturat 1,95 MEUR amb un creixement recurrent mensual del 7%. Pel que fa a la cobertura, l'empresa ha ampliat la cobertura de fibra òptica arribant fins a les 3,5 milions de llars de Catalunya, 1,5 milions més que el 2018 i s'estan assolint entre 2.000 i 3.000 altes mensuals, el 55% de les quals venen de Movistar. Pérez Mas ha destacat que Parlem té la mateixa cobertura que les grans companyies i que el seu objectiu és "captar clients de valor, no low cost" i que cada cop contractin productes de més valor.

Les bases per a l'actual expansió és van posar l'any passat amb una ampliació de capital en 2,2 MEUR, incorporant 510 nous socis. També l'any passant es va llençar el primer producte convergent que combinava mòbil, fibra i fix i es van oferir per primer cop tarifes mòbil il·limitades. 

Pel que fa a la televisió, Parlem oferirà la televisió de JailTV però "catalanitzada" i a un preu "molt barat". L'objectiu és començar a fer proves a finals de juliol i poder llençar la plataforma l'última setmana d'agost. Pérez ha explicat que es podrà enregistrar programes dels darrers 30 dies, visionar un programa des del principi encara que hagi començat i també inclourà aplicacions de diferents plataformes. 

Una altra de les línies d'actuació és l'adquisició de companyies per sumar-les al projecte de Parlem i esdevenir el "pal de paller d'un grup de telecomunicacions a Catalunya" amb clients amb xarxa pròpia i xarxa llogada. Ha concretat que ja estan en negociacions amb algunes companyies en aquesta direcció

Pel que fa a les botigues, en un primer moment es faran proves posant córners en cadenes i es comprovarà si s'arriba a les dues altes per dia. Si és així, la idea és estar present en botigues físiques a partir de l'octubre. 

"Hem passat d'una situació de creixement elevat però amb pèrdues a una de creixement amb beneficis i això ens permetrà invertir en l'adquisició de companyies, botigues, etc.", ha resumit Pérez.

Darrera modificació el Divendres, 17 Mai 2019 12:19

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER