EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dilluns, 20 Mai 2019 16:55

La campanya d'estiu superarà les 86.500 contractacions i batrà un rècord per setè any consecutiu Destacats

Escrit per ACN BARCELONA

L'empresa de treball temporal Randstad preveu que la majoria de feines s'ofereixin a Barcelona i Lleida

 La campanya d'estiu permetrà contractar fins a 86.500 persones a Catalunya entre juny, juliol, agost i setembre, segons l'empresa de recursos humans especialitzada en treball temporal, Randstad. La xifra suposarà un nou estiu rècord en contractació, per setè any consecutiu, amb la majoria de feines oferint-se en comerç, hostaleria, transport i entreteniment. L'augment suposa un 7,7% més respecte a l'estiu anterior, i és molt superior a la del 2010, quan es contractaven unes 47.500 persones. La major part dels contractes es faran a Barcelona (9,4%) i Lleida (5%), però també creixerà la contractació Girona i Tarragona. La majoria de feines són al sector turisme, especialment en comerç, transport, hostaleria i oci i entreteniment.

Catalunya creixerà, segons l'estudi, per sobre de la mitjana de la resta de comunitats, però per darrere de l'Aragó (+9%), Castella-la-Manxa (8,7%) i Galícia (8%). En termes absoluts, la major contractació serà a Andalusia, amb més de 123.00 persones, seguida per Catalunya i el País Valencià. 

A nivell estatal, Randstad projecta que hi haurà més de 604.000 contractacions, un augment del 6,5% respecte a l'any anterior. 

"L'estiu és sinònim de bones notícies pel treball, ja que és una de les èpoques que més dinamitzen el mercat laboral", ha assegurat el director de Relacions Institucionals de l'empresa de contractació, Luis Pérez ,que remarca que prop d'un 40% dels contractes indefinits provenen d'un temporal previ.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER