EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 05 Juliol 2019 16:41

El grup municipal socialista ha registrat una pregunta sobre si l’Antorxa reuneix els requisits legals per fer d’alberg Destacats

Escrit per

El cap de l’oposició a l’Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa, ha advertit que “habilitar un refugi d’emergència per a temporers és una resposta insuficient per atendre la problemàtica real, que va més enllà del marc laboral i de la campanya política bonista, endegada de fa temps”. A més, ha dit, “la mesura no garanteix una atenció digna a les persones afectades, a més de que pot suposar un augment de persones que es troben en situació de carrer, donat l’efecte crida”.

Per això, el Grup Municipal del PSC demana al nou equip de govern que “obri el debat a les institucions i entitats implicades, sobretot a la Generalitat de Catalunya, la Diputació i el Consell Comarcal del Segrià”. A més, Larrosa ha instat al nou govern a “que es posi a treballar i que, tal i com va dir el Sr. Pueyo a la intervenció de l’últim ple, cal assumir els nous rols i les responsabilitats que es deriven dels nous càrrecs”.  En aquest sentit, ha dit, “els recomanem que sempre tinguin en compte el criteri professional i el potencial dels tècnics i tècniques de la Regidoria de Drets Socials, tot i que a vegades això suposi prendre decisions poc populars”.

El Grup del PSC ha lamentat que “després de les crítiques rebudes en els darrers mesos respecte a l’atenció als temporers per part de l’oposició, ara l’única acció plantejada pel nou govern, es la creació d’un espai d’acollida precari, que tal i com l’han anomenat  recorda  més  un “camp de refugiats” que un servei d’atenció digne a persones que no disposen d’un habitatge fixe”.

“És preocupant, sobretot per les persones afectades, que la postura del nou govern sigui únicament culpar l’anterior, el que suposa posar en dubte el treball i el criteri tècnic que ha imperat en qualsevol proposta d’intervenció duta a terme fins al moment”. Davant d’aquesta situació, Fèlix Larrosa recorda que “es tracta d’una situació que no es pot abordar únicament des de la perspectiva de l’atenció social. Cal tenir en compte que les condicions laborals fixades en el conveni de referència atorguen responsabilitats i deures a empresaris i treballadors en matèria d'allotjament, els quals han de ser degudament fiscalitzats i controlats per la Inspecció de Treball”.

Finalment, Larrosa ha apuntat que “aquest és un problema que va més enllà de la ciutat de Lleida. Sovint venen a pernoctar persones que treballen en altres poblacions del nostre entorn, per tant, cal que administracions supramunicipals s’hi impliquin”.

Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER