DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Dijous, 11 Juliol 2019 13:08

La cadena Yelmo gestionarà el multicine del parc comercial de Torre Salses de Lleida Destacats

Escrit per

Inclourà una sala Junior, primera a Catalunya amb jocs i hamaques per a projeccions infantils, a més de la Luxury amb servei de cambrer

Yelmo Cines gestionarà el multicine de darrera generació que s'ubicarà al parc comercial Go Shopping Lleida, que la societat Eurofund preveu construir a la zona de Torre Salses de la capital del Segrià. Aquesta nova oferta de cinema per a la ciutat comportarà, entre altres novetats, amb una sala Junior, un espai de jocs i cinema per als infants i amb la sala Luxury, que oferirà un servei gastronòmic directe a la butaca. Yelmo Cines és una de les principals empreses d'exhibició cinematogràfica de l'Estat amb 414 sales digitals en 37 multicines situats en divuit províncies, que donen servei a 14 milions d'espectadors a l'any. A Catalunya, disposa de centres a Barcelona i Tarragona, amb 60 sales.

Eurofund Parc Lleida confirma així la implantació al complex Go Shopping Lleida d'un "modern" multicine que "oferirà una experiència única pel que fa a comoditat, visionat i serveis de restauració", segons la promotora. D'aquesta manera, la capital del Segrià veurà reforçada la seva oferta de cinema, que s'ha vist reduïda de forma considerable en els darrers anys. 

El multicine comptarà amb sales íntimes i acollidores, sales que disposen de butaques fora del convencional, amb seients amplis i reclinables, i els més avançats sistemes de projecció i so, tal com ja havia anunciat fa unes setmanes Go Shopping Lleida. Ara, ha donat a conèixer una altra novetat, la primera sala Junior de Catalunya de Yelmo Cines. Suposarà "un nou concepte de diversió i entreteniment per a infants" i "una nova forma divertida d'anar al cinema en família", segons la promotora. 

La sala Junior, que Yelmo ja ha començat implantar amb èxit en altres punts de l'Estat, inclou jocs infantils com un gran tobogan o balancins, a més de diverses zones per seure i veure la pel·lícula amb hamaques i puffs. Aquesta sala està pensada per a menors, d'entre zero i tretze, i els adults no hi poden entrar si no van acompanyats d'infants. La sala s'obre quinze minuts abans de l'inici de la projecció perquè els nens hi puguin jugar. Posteriorment, tot el públic seu per seguir el film i es fa una pausa a la meitat de la projecció per alleugerir l'activitat. 

L'altra gran novetat del multicine que estrenarà Lleida és la sala Luxury, un nou concepte d'anar al cinema amb un servei directe de restauració a la butaca i amb una variada carta de menjar i begudes. Cada sala del cinema incorporarà la darrera tecnologia de so envoltant Dolby Atmos i projecció digital. 

Darrera modificació el Dijous, 11 Juliol 2019 13:11
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER