Oficial ®
Dilluns, 12 Agost 2019 19:00

Un artista lleidatà ofereix una interessant exposició d'aquarel·les sobre la comarca del Segrià Destacats

Escrit per
Foto: Robert Martí Foto: Robert Martí

L'obra és de Robert Martí Ripoll, un artista que potser és desconegut però que alhora és molt prometedor

La mostra recull un seguit d'aquarel·les de l'artista, que es podran veure a la Sala Montsuar I des del passat divendres fins al 8 de setembre.

'Perspectiva de color' és el títol de l'exposició de l'artista lleidatà Robert Martí Ripoll que ha obert les seves portes el dia 9 d'agost a l'Institut d'Estudis Ilerdencs. La mostra es podrà veure a la Sala Montsuar i fins al 8 de setembre.

Es tracta d'una exposició d'aquarel·les en què el Segrià, la comarca de Robert Martí Ripoll, és la gran protagonista. Un territori, com ell mateix explica, planer, amb turons baixos i serres d'escassa altitud, dinamitzada i omplerta de vida pel riu que creua la plana. És aquest paisatge el que, vist des de la perspectiva que dóna la distància, li transmet els seus colors a l'artista, que així ho ha plasmat en les obres que formen part d'aquesta mostra.

Aquest pintor es dona a conèixer a través dels seus perfils de Pinterest i Twitter:

https://www.pinterest.com/laborat2000/artist-robert-mart%C3%AD-ripoll/

 

https://twitter.com/rmartitwit?lang=ca

Darrera modificació el Dilluns, 12 Agost 2019 19:30
Josep Maria Castells

Nascut a Lleida el 13/2/1989. Director i fundador del Mercadal de Balaguer desde fa 8 anys i actualment visc a Lleida. Sóc community manager d'empreses, entitats i partits polítics.

Sóc influencer i vaig ser autor de 5 blocs d'opinió. Activista sociocultural i filàntrop. Optimista. Durant l'adolescència ja apuntava maneres i vaig demostrar a la galeria tot el meu talent i vocació pel periodisme en ser el creador de la primera ràdio i televisió en streaming de la província i participant desinteressadament en programes radiofònics d'emissores de prestigi en aquells temps com ara Flip Flap Ràdio i RNE4.

Vaig ser locutor durant una temporada a Ràdio Artesa de Segre amb només 15 anys i desde llavors també vaig participar assiduament en diversos mitjans de comunicació.

Compto amb una trajectòria com activista sociocultural a  Balaguer de gairebé 15 anys i entre altres coses vaig impulsar una entitat juvenil a la capital de La Noguera i vaig ser impulsor i director de l'emissora Ràdio Connecta de Balaguer.

He participat puntualment en programes de televisió a nivell estatal com ara "Espejo Público" d'Antena3, i de ràdio a Onda Cero a "Nits de ràdio" i de forma molt puntual al Periódico de Catalunya i La Vanguardia.

A més he participat en diferents conferències i taules de debat; una sobre periodisme optimista al IEI de Lleida i a la taula rodona titulada «Els mitjans locals en l'era global» el 2016 a la Universitat de Lleida.


Vaig arribar a ser finalista de la VII edició dels Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
Avui en dia estic intentant elaborar el meu primer llibre que inclourà un recull dels millors articles publicats a les diferents revistes i periòdics del territori. Actualment estic impulsant l’elitocràcia amb la recepta màgica de l’optimisme. El meu lema a la vida és OPTIMISME.

 Em considero una persona sincera, persistent, ambiciosa, empàtica, altruista, filantròpica, sana i esportista. Compto amb coneixements bàsics de cuina, serveis de restaurant. Em fascina la psicologia, sociologia,l' innovació, noves tecnologies, periodisme, màrqueting, comerç, política, democràcia, associacionisme, drets humans i pau, etc.

Al llarg de la meva vida aspiro a col·laborar i treballar a TV3, Flaix FM, RTVE, Zeta, Atresmedia, Mediaset i Grup Godó. 
Em sento molt identificat amb les marques i valors de Mediamarkt, Google, Facebook, IBM, Amazon i Microsoft on m'agradaria poder treballar en un futur. 

Sóc persona de cul inquiet que li agrada tocar moltes tecles a la vida, d'afany incansable, que persisteix i lluita fins al final.

La persona que més admiro del món és el professor i científic José Luis Cordeiro. 

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre