EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimarts, 27 Agost 2019 15:52

Mollerussa vol definir tres nous encreuaments al tram urbà de l'N-II per millorar-ne la mobilitat Destacats

Escrit per ACN Mollerussa
Fotografia:Ajuntament de Mollerussa Fotografia:Ajuntament de Mollerussa

L'Ajuntament ha demanat aquesta reordenació a Territori després de la reforma al centre de la ciutat que ha modificat els usos viaris

L'Ajuntament de Mollerussa ha demanat al Departament de Territori la definició de tres nous encreuaments al tram urbà de l'N-II, que és de titularitat de la Generalitat, amb l'objectiu de millorar la mobilitat i garantir la seguretat, segons ha explicat aquest dimarts l'alcalde Marc Solsona. La reordenació d'aquest tram, que rep el nom de carrer Ferrer i Busquets, ve motivada després de la reforma del centre de la ciutat a través del Pla de barris que ha modificat els usos viaris en aquesta part del municipi. Solsona confia que a l'espera de rebre una resposta per part del Departament aquesta reordenació es pugui portar a terme entre la tardor i principis de l'any que ve.

En concret, es tracta de l'encreuament amb el carrer del Palau per poder fer el gir a l'esquerra venint de Lleida, un tercer carril per accedir al pàrquing habilitat al carrer del President Macià, també venint de Lleida, i un tercer carril més per poder entrar a la ronda Sant Pere, venint de Barcelona. L'alcalde ha explicat que s'està pendent de rebre una resposta per part del departament competent per tal de dibuixar aquests tres nous encreuaments tant aviat com es pugui.

En aquest sentit, ha indicat que el primer dels encreuaments sol·licitats ha de permetre reduir el trànsit en el tram central del carrer Ferrer i Busquets per poder treballar en un dels plantejaments que recollia el projecte guanyador del concurs d'idees per al centre de la ciutat, el qual dibuixava la unió entre la plaça de l'Ajuntament i les escales de l'església parroquial de Sant Jaume per convertir-ho en un espai guanyat per als vianants en casos puntuals.

L'alcalde de Mollerussa també ha indicat que s'està treballant en la reordenació del trànsit a la zona de la plaça de l'Esport així com del carrer de Tarragona i del carrer Josep Casanoves amb l'objectiu de millorar la mobilitat en aquest àmbit de la ciutat, una reordenació en la que és previst plantejar també una reserva d'espai per a un carril bici.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER