EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dimecres, 28 Agost 2019 09:34

La DOP Pera de Lleida disposarà de més de 10 milions de quilos de fruita certificada per a la propera campanya Destacats

Escrit per ACN Lleida
Foto:AFRUCAT Foto:AFRUCAT

Les condicions climàtiques d'enguany fan que les peres presentin grans calibres i una elevada quantitat de sucres

Aquesta setmana finalitza la recol·lecció de la pera conference de les parcel·les incloses a la Denominació d'Origen Protegida Pera de Lleida. Aquesta és la pera més tardana de les varietats que inclou la DOP i representa un 66% del total recol·lectat, mentre que la llimonera representa un 18% i la blanquilla, un 16%. Les previsions de collita que formen part de la Denominació passaran dels 16 milions de quilos de peres per a la campanya 2019-2020 de les que aproximadament tres quartes parts (10 milions de quilos) compliran els estrictes requisits de la DOP i podran ser venudes sota la marca DOP Pera de Lleida. Després d'una primavera amb oscil·lacions de temperatura i l'onada de calor de l'estiu, la propera campanya de la DOP es preveu bona, amb una fruita de gran calibre, amb russeting (en el cas de la conference) i un elevat contingut en sucre.

L'actual president del Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida, Gerard Pujol, està convençut de que pot ser una campanya amb una pera de molt bona qualitat i ha assegurat que el departament comercial està ''treballant i tancant acords per augmentar la presència de la DOP en més superfícies comercials''. Així mateix, ha dit que enguany duplicaran el pressupost de màrqueting per donar a conèixer la marca entre la població a través de ''diferents promocions que anunciarem en breu''.

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER