EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 06 Setembre 2019 16:12

Antoni Postius és optimista i creu que es crearan 600 nous llocs de treball al polígon industrial de Lleida Destacats

Escrit per EL MERCADAL
Foto:Javi Martin Foto:Javi Martin

L'ampliació del CIM Lleida és una gran oportunitat per les polítiques industrials que impulsa el govern municipal, ha afirmat avui el regidor Antoni Postius.El polígon logístic creixerà en un 50%

El tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Antoni Postius, ha valorat molt positivament la notícia sobre l’ampliació de la Central Integrada de Mercaderies de Lleida (CIM), que incrementarà en un 50% la seva superfície (21 hectàrees) i permetrà la creació de gairebé 600 llocs de treball, i l’ha qualificada de gran oportunitat per impulsar les polítiques d’industrialització que des del Govern municipal s’estan treballant.

Antoni Postius ha assistit aquest migdia a la presentació de les dades de l’Observatori de Logística de Catalunya, en un acte que ha tingut lloc a la Cambra de Comerç, en el qual el secretari general d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, ha fet pública la notícia.

“Per part del Govern municipal, és clau l’impuls a la política d’industrialització de la ciutat de Lleida. En aquest sentit, tenim encara assignatures pendents i grans reptes, però també grans oportunitats. L’ampliació del polígon del CIM-Lleida és una molt bona notícia. Crearà uns 600 llocs de treball i, al mateix temps, permetrà tirar endavant projectes que estem treballant amb la Generalitat i amb altres operadors privats, perquè aquest desenvolupament pendent que necessita la ciutat, des del punt de vista industrial i empresarial, pugui ser una realitat ben aviat”, ha dit el tinent d’alcalde Postius.

El responsable d’Urbanisme de la Paeria també ha destacat que Lleida “és un territori ple d’oportunitats. Tenim un teixit empresarial potent, amb moltes ganes de créixer i molt interès per venir a casa nostra, per la qual cosa des de l’Ajuntament hem de generar oportunitats i facilitar tots els tràmits. En definitiva, fer possible que la realitat de la ciutat pugui canviar a millor ben aviat”. 

A l’acte de la Cambra de Comerç també han assistit el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Paco Cerdà; les regidores Begoña Iglesias i Carme Valls, així com el director de CIMALSA, Enric Ticó, i el director comercial de l’Incasol, Carles Parramon, que han acompanyat al president de la Cambra, Jaume Saltó.

El CIM-Lleida passarà a tenir 63 hectàrees després de l’ampliació, en l’actualitat en disposa de 42, la qual cosa suposa un increment de 160.000 metres quadrats per a noves parcel·les, segons ha informat el secretari general d’Infraestructures. Per la seva part, el director de CIMALSA ha remarcat la importància del sector logístic a Lleida, ja que suposa un 13% del PIB de la demarcació i dóna feina a gairebé 10.000 persones. 

Darrera modificació el Divendres, 06 Setembre 2019 16:19

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER