EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Dijous, 12 Setembre 2019 12:42

Desactivades les alertes per ventades i per mal estat de la mar Destacats

Escrit per EL MERCADAL
Foto:Ajuntament de Barcelona Foto:Ajuntament de Barcelona

Atesa la millora de les condicions meteorològiques i la disminució dels serveis de Bombers de Barcelona relacionats amb les ratxes de vent a la ciutat, a les 8.20 hores s’ha desactivat el Pla bàsic d’emergència municipal per ventades en fase d’alerta, activat ahir a les 13.30 hores. També s’ha desactivat l’alerta del Pla bàsic d’emergència municipal per mal estat de la mar.

Des de les 3.30 hores de l’11 de setembre, els Bombers de Barcelona ha realitzat un total de 77 serveis per incidències relacionades amb el temporal de vent, bàsicament en relació amb la caiguda de branques o arbres, tendals o antenes.

En cas de ventades no pugeu a llocs alts i exposats al vent, retireu els testos i objectes de les finestres i els balcons que puguin caure al carrer, allunyeu-vos de cornises, murs i arbres que es puguin desprendre i procureu allunyar-vos del litoral, ja que les ventades fortes sovint van acompanyades de marees i d’onatge.

Podeu trobar totes les recomanacions de seguretat al web dels Bombers de Barcelona.

La mar, en calma

L’alerta del Pla bàsic d’emergència municipal per mal estat de la mar també s’ha desactivat davant la millora de les condicions meteorològiques.

Durant el temporal hi havia risc d’onades de més de 2,5 metres d’alçada i s’ha tancat el pas als espigons.

Darrera modificació el Dijous, 12 Setembre 2019 12:47

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER