EDICIÓ ESPECIAL COVID-19

DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
EL PERIODISME OPTIMISTA DE CATALUNYA ®
Divendres, 20 Setembre 2019 16:40

Els responsables de l’empresa Bon Preu es reuneixen amb La Paeria de Lleida i sumen sinergies per seguir creixent a la capital del Segrià Destacats

Escrit per
Els responsables de l’empresa Bon Preu es reuneixen amb La Paeria de Lleida i  sumen sinergies per seguir creixent a la capital del Segrià Foto:Javi Martín

El Paer en Cap, Miquel Pueyo, juntament amb el 1r tinent d’alcalde Toni Postius, s’han reunit amb els responsables de la cadena catalana d’alimentació, que compta amb diferents establiments a Lleida 

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el 1r tinent d’alcalde Toni Postius, han mantingut una trobada aquest migdia amb els responsables de la cadena d’alimentació Bon Preu. El Director General de l’empresa, amb seu a Les Masies de Voltregà, Joan Font, juntament amb el director de Relacions Externes, Josep Castany, han presentat a la Paeria el seu projecte actual a Lleida, on compten amb diferents establiments de la marca Bon Preu i Esclat, i han traslladat als responsables municipals la seva voluntat de continuar creixent. Per part de la Paeria se’ls ha agraït la seva confiança en la ciutat com a seu de negoci dins del sector econòmic de l’alimentació i del comerç.L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el 1r tinent d’alcalde Toni Postius, han mantingut una trobada aquest migdia amb els responsables de la cadena d’alimentació Bon Preu. El Director General de l’empresa, amb seu a Les Masies de Voltregà, Joan Font, juntament amb el director de Relacions Externes, Josep Castany, han presentat a la Paeria el seu projecte actual a Lleida, on compten amb diferents establiments de la marca Bon Preu i Esclat, i han traslladat als responsables municipals la seva voluntat de continuar creixent. Per part de la Paeria se’ls ha agraït la seva confiança en la ciutat com a seu de negoci dins del sector econòmic de l’alimentació i del comerç.

Darrera modificació el Divendres, 20 Setembre 2019 16:59
Josep Maria Castells

Tinc 30 anys. Lleidatà d'arrels balaguerines. Sóc persona de solucions, urbanita, entusiasta i amb ambició. La meva passió és el periodisme, la sociologia, la filosofia i les ciències polítiques. Sóc emprenedor i activista sociocultural. M'interessaria poder participar en esdeveniments i mitjans de comunicació.

M'agrada la informàtica, el màrqueting, la política, el personal branding, les relacions públiques i les empreses. Els meus hobbies són tenir cura meves amistats, la ràdio, els restaurants, les tecnologies i la moda.

✅Tinc aspiracions en la meva vida i els meus valors o aptituds principals en el treball són la persistència després de l'objectiu, la capacitat d'automotivar, l'empatia, el treball en equip, entusiasme, creativitat i el #optimisme

✅El meu lema a la vida és OPTIMISME. Sí, sóc optimista. No sembla útil ser qualsevol altra cosa.
Tinc una actitud positiva davant la vida que m'omple de valor al meu i als altres.

✅Compto amb el títol de "Digital Màrqueting i Community Manager". Em considero una persona creativa, sincera, sana, esportista, persistent, ambiciosa, empàtica, perfeccionista i filantròpica.

✅He participat en "Espejo Público" d'Antena3, a Onda Cero a "Nits de ràdio", a la taula rodona de «Els mitjans locals en l'era global» l'any 2016 a Lleida. Finalista VII edició de Premis Lleidatans de la Jove Cambra Internacional.
M'agradaria poder treballar en empreses audiovisuals i de periodisme com ara CCMA, Onda Cero, Grup Godó, CADENA SER, Grup Flaix, RTVE, Atresmedia, Mediaset, Grup Prisa i altres companyies d'humor, com El Terrat i Minoria Absoluta.

✅Em sento molt identificat amb multinacionals com Mediamarkt, Google, Facebook, Samsung, IBM, Amazon i Microsoft.

He estat vinculat en política però m'he adonat que el millor és la diversitat. És a dir: sé recollir la part bona de cada ideologia. He col·laborat amb entitats locals i ONG.

✅Las persones que més admiro són Bill Gates, Andreu Buenafuente, Pedro Sánchez, Sandra Golpe, Matías Prats, Marta Flich, Susanna Griso, Xavi Gabriel, Andreu Buenafuente, Sergi Domene, Marta López, Leo Garriga, Elon Musk i José Luis Cordeiro.
He publicat més de 500 articles en premsa de paper. Tinc 4 recomanacions professionals.


No ho dubti i contacti amb mi via MD o @oficialcastells des de Facebook, Twitter i Instagram. Acredito 4 recomanacions de professionals al meu perfil.
?WhatsApp de treball ➡️ 657.675.525
Estic actiu a Facebook, Twitter, Instagram i WhatsApp.

M' ajudes a fer realitat els meus somnis
Segueix-me @oficialcastells o contacta amb mi ara mateix!

www.elmercadal.cat

 

El temps a Balaguer

 

 

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER