SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

L'Institut Hipòcrates organitza un cicle de debats per la prevenció del consum de drogues

Foto:Ajuntament de Balaguer Les xerrades es faran durant el proper mes de març. Foto:Ajuntament de Balaguer

L’ajuntament de Balaguer amb la col·laboració de l’Intitut Hipòcrates organitza un cicle de xerrades-col.loqui sobre l’educació dels pares i mares en la prevenció del consum de drogues i com actuar. 

Les xerrades es faran als dos instituts de Balaguer i als altres dos centres que imparteixen  secundària, l’escola Vedruna Balaguer i l’Escola Pia, segons ha explicat l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal.

Per la seva part, el director de l’Institut Hipòcrates aquí a Balaguer i màster en ,  Domènec Montoliu, ha admès que en la societat en general hi ha una inquietud per saber com es pot prevenir el consum de drogues. Tot i això, ha deixat molt clar que l’adició a determinades substàncies i també a l’alcohol no ve donada per cap factor extern sinó que hi ha una predisposició genètica a tenir aquesta malaltia.

El mateix Domènec Montoliu ha dit que aquesta, la de les adiccions, és una malaltia que es cura.

El director de l’Institut Hipòcrates aquí a Balaguer també ha parlat de la necessitat de dignificar aquesta malaltia.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat