SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Els balaguerins es solidaritzen amb l'Afanoc

Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer
Aquest dimarts 1 de març, es presenta a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Balaguer, la jornada Posa’t la gorra, en solidaritat amb el càncer infantil. La presentació es farà a partir de dos quarts de nou del vespre, i anirà a càrrec de la comissió organitzadora de la jornada i de membres d’Afanoc. 
 
A Balaguer, la jornada Posa’t la gorra es celebrarà el proper diumenge 17 d’abril amb moltes activitats preparades entre les que destaca la curs de la gorra, demostracions, activitats lúdiques i moltes sorpreses en el marc d’un dinar solidari que es farà el mateix dia 17 d’abril, presentat per la televisiva Mari Pau Huguet. 
 
La comissió organitzadora ha recordat que es molt important la partiicpació dels balaguerins per mostra la seva solidaritat contra el càncer infantil, demanant a tota la ciutadania que el proper 17 d’abril, es posi la gorra.
 
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat