SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

Més de 100 persones ja s’han inscrit a la Cursa solidària de la gorra de Balaguer

Foto:Ajuntament de Balaguer Foto:Ajuntament de Balaguer

Des d’ahir es poden fer les inscripcions per participar a la Cursa de la gorra, una cursa solidària que es durà a terme el 17 d’abril de 2016 a Balaguer i que estarà enmarcada com una activitat del POSA’T LA GORRA BALAGUER en la seva primera edició. 

Aquesta diada solidària es farà en benefici de l’ AFANOC, entitat que té com a objectiu millorar la qualitat de vida dels nens, nenes i adolescents malalts de càncer. Per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència a Barcelona, SANT JOAN DE DÉU I VALL HEBRON. 

Hi haurà tres tipus de curses: UNA CURSA DE 10 KM I UNA ALTRA DE DE 5KM, I UNA CAMINADA POPULAR DE 3K, PENSADES totes elles perquè QUE TOTHOM HI PUGUI PARTICIPAR EN QUALSEVOL DE LES MODALITATS. 

El recorregut de la cursa, totalment urbà, es podrà realitzar en qualsevol de les modalitats a peu que vulguin els participants, ja sigui corrent, en marxa, fent jogging o caminant. 

Els actes de la campanya Posa’t la gorra es van presentar dimarts al vespre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament amb l’assistència d’un centenar de persones. 

El programa d’activitats inclou actes lúdics, esportius i gastronòmics, per a petits i grans té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre el càncer infantil, i recaptar diners per ajudar al finançament de la casa dels Xuklis. 

A Balaguer s’ha creat una comissió organitzadora que ha preparat un programa que s’iniciarà amb les curses. 

Després de les curses s’organitzaran una sèrie de tallers dividits per grups d’edat, fins a 8 anys, de 8 a 12, i per majors de 12 anys, organitzats i gestionats per les diferents associacions socials i culturals, administracions i clubs esportius de la comarca. 

Al migdia es farà un dinar popular que finalitzarà amb un gran sorteig de productes donats per esportistes i grups musicals famosos, i molts regals lliurats pels diferents comerços de la comarca. La festa s’acabarà amb una sessió de ball. El dinar i el ball es faran al pavelló del Molí de l’Esquerrà. Tots els actes comptaran amb gairebé 250 voluntaris que faran possible la festa. 

 

Darrera modificació el K2_DivPMCETE_Març+0100RMarPMCET_1C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat