SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

L'Ajuntament de Balaguer aposta per fer una fira comercial potent i competitiva com la dels anys 90

Balaguer celebrarà els dies 30 d’abril i 1 de maig una nova edició de Fira Q i ho farà amb nous continguts, esdevenint la Fira de la ciutat, per a la ciutat i amb projecció arreu del territori.  L’objectiu és que Fira Q esdevingui una eina de promoció econòmica de la capital de la Noguera, dinàmica i atractiva. És per això que el certamen s’ha dividit en quatre grans sectors.  Segons el mateix alcalde, es tracta d’un nou concepte de Fira que, tot i mantenir el disseny innovador dels darrers anys, s’ha ideat amb la voluntat que generi negoci. 

La cap de l’àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament de Balaguer, Antonieta Martínez, també destaca la part interactiva de la Fira d’enguany.

Fira Q mantindrà l’espai dedicat a les coques de samfaina i recapte, elaborades pels forners de Balaguer i comarca, organitzat per l’ Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell; i també hi haurà un espai on es donaran a conèixer les empreses instal·lades al CEI, el Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer.  En total, el certamen comptarà amb un centenar d’expositors, el 95 % dels quals de Balaguer. 

En l’àmbit institucional, el Consell Comarcal de la Noguera també hi serà present amb la promoció turística del territori, potenciant la nova marca Montsec Prepirineu de Lleida i l’Observatori del Montsec, així com també el Departament d’Agricultura promocionant el producte de proximitat. La Diputació de Lleida també oferirà un espai molt dinàmic on hi haurà representats productes del territori. 

Com a novetat d’enguany cal destacar que la Fira no tancarà al migdia i que el seu horari d’obertura serà de les deu del matí fins a dos quarts de nou del vespre ininterrompudament. 

Darrera modificació el K2_DijPMCESTE_abril+0200RAbrPMCEST_1C1
Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat