SEGUIU-NOS

Actualitzat 12:21 PM CEST, Aug 19, 2018

'Els puntet' guanyadors del 1r Room Scape de Balaguer

Aquest passat dissabte 22 d’abril l’àrea de joventut de l’ajuntament de Balaguer va organitzar un “Room Escape”.

Room Escape és un joc d’aventura física i mental que consisteix en que un grup de jugadors són tancats a una habitació on hauran d’esbrinar enigmes i trencaclosques de tots tipus per tal de poder desenllaçar la història i poder aconseguir abandonar l’habitació abans que el temps finalitzi, en aquest cas una hora.

Seixanta joves de la ciutat varen participar-hi però va ser l’equip “Els Puntet” els que ho van aconseguir amb el mínim temps possible, en el seu cas amb 50 minuts i 30 segons.

Degut a la gran demanda de participants, aquest estiu aquesta activitat es tornarà a repetir. Estigueu atents.

Josep Maria Castells

27 anys.Emprenedor. Comunicador. Escriptor. Activista sociocultural. Filàntrop. Futurista. Fundador del portal web 'El Mercadal' , amb més de 8 anys d'experiència en el apassionant món del periodisme. Amb més de 130 artícles publicats a la premsa de Lleida desde 2009, porto anys intensos dedicats a la creació d'artícles d'opinió d'alta creativitat, he col·laborat amb més de 15 mitjans de comunicació de paper i digitals. He col·laborat en una desena de ràdios. També col·laboro en diversos programes de televisió amb els meus tuits.

També és Top30 Influencer a Klout de Lleida i un dels activistes culturals i socials més importants present i actiu a les xarxes socials, on aposto per aportar artícles reflexius que aportin coses positives a la nostra societat. El meu lema a la vida és "els defectes et fan real".

Lloc Web: www.elmercadal.cat