DIRECTOR: JOSEP MARIA CASTELLS BENABARRE
Divendres, 26 Febrer 2016 18:38

El balaguerí Josep Pàmies presentarà una conferència anomenada "plantes prohibides, plantes que curen"

Escrit per EL MERCADAL
L'Associació Dolça Revolució farà aquest dissabte a Balaguer un acte de reivindicació en defensa de la Llibertat d'Expressió per a temes Sanitaris. Es farà al Teatre Municipal i serà la clausura d'un cicle de més de 30 conferències i uns 12.000 assistents, que el  balaguerí, Josep Pàmies, horticultor i conegut com el pagès de l’estevia, ha fet per tot l'Estat espanyol. 
 
A partir de les 19:00h. s’oferirà una degustació de productes ecològics de proximitat, "aliments per a no emmalaltir", i seguidament es projectarà el documental "Hijos de la Tierra", recent guanyador del Premi Goya al millor Documental, presentat per un dels seus directors Patxi Uriz. 
 
 Posteriorment, començarà la conferència de Josep Pàmies "Plantes Prohibides, Plantes que Curen" amb col·loqui posterior. 
 
 L’any 2015, la Dolça Revolució va fer 90 conferències arreu de l’estat. En les 30 d’enguany, però, s’han trobat amb l’oposició d’un grup de "científics" molt ben posicionats, que han coaccionat algunes autoritats locals fins aconseguir la prohibició de l’ús d’alguns espais públics prèviament concedits.  
 
Aquest acte de reivindicació en defensa de la Llibertat d'Expressió per a temes Sanitaris es farà el proper dissabte a partir de les 19 h al Teatre Municipal.
Darrera modificació el Divendres, 26 Febrer 2016 18:42

 

 

 

 

Director i fundador:
Josep Maria Castells i Benabarre

@OFICIALCASTELLS

 Resultat d'imatges de TWITTER